1.035.176

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Erkölcstan Szép Lányoknak

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Egmont-Hungary Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 192 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN: 963-627-893-8
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az Első Női Detektív Iroda tulajdonosa, Mma Ramotswe váratlan problémákkal szembesül: irodája még mindig veszteséges, és jegyese, a köztiszteletnek örvendő Mr. J. L. B. Matekoni is egyre különösebben viselkedik. Közben megbízást kapnak egy fontos kormányzati embertől, és a helyi szépségverseny szervezője szintén hozzájuk fordul segítségért. Hogyan lehetne egyszerre gyorsan pénzt szerezni, a két egyidejű megbízást teljesíteni és Mr. J. L. B. Matekoni problémáját megoldani? Nem gond, hiszen az Első Női Detektív Irodában KÉT talpraesett hölgy dolgozik. Mérgezés, pénzhiány, szép lányok erkölcsei - az Első Női Detektív Iroda megoldja a problémát!
A varázslatos hangulatú afrikai helyszíneken játszódó izgalmas történet - Az Első Női Detektív Iroda és a Zsiráfkönnyek után - immár a sorozat harmadik kötete.

Alexander McCall Smith

Alexander McCall Smith műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Alexander McCall Smith könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv