1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Indián nyár

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Gabo Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 426 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 963-9237-83-3
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Amikor a hetvenhat éves Natalie Seebring megözvegyül, és elhatározza, hogy feleségül megy csodás tengerparti szőlőskertjének egyik alkalmazottjához, gyermekei ugyancsak megbotránkoznak. Az energikus és még mindig vonzó Natalie erre úgy dönt, magyarázatképpen megírja emlékiratait. Olivia Jonest bízza meg, hogy segítsen neki. A magányos fiatal nő, aki egyedül neveli kislányát, kapva kap az alkalmon, azt reméli, végre bekerül egy családba, ráadásul a busás honoráriumból taníttathatja diszlexiás gyermekét. Csakhogy semmi sem olyan, mint amilyennek elképzelte. Simon Burke, a szőlőgazdaság vezetője például igen ellenségesen fogadja, pedig igazán jóképű fiatalember. A ház asszonya viszont annál jobban ragaszkodik Oliviához, minél több titkot tár fel előtte a saját életéből. Csakhogy lassan kész az emlékirat, s Oliviának mennie kell. Lesz-e, aki marasztalja? Natalie? És a jóképű Simon, aki már rég feladta ellenérzéseit, vagyon elengedi-e?

Barbara Delinsky

Barbara Delinsky műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Barbara Delinsky könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv