1.035.545

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Lányok a viharban

Szerző
Fordító

Kiadó: Lux-Pogány József könyvkiadó
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 422 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: Nyomtatta Hungária Nyomda Rt., Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Helen Grace Carliste 1898-ban született, ez a regénye 1942-től több kiadásban is megjelent. A hat amerikai lány története "a viharban", az I. világháború viharában, érzékelteti, mennyire kegyetlenül avatkozik bele a történelem az ártatlan emberek életébe is. A történetet az egyik lány, Ruth mondja el 20 évvel a történet kezdete, az 1910. évi érettségijük után, barátnőiről és magáról, akik közül Lisa a legszebb, Carol a legönállóbb egyéniség, Wanda világhírű színésznő lesz, Bertha szegénysorból indul, de megtalálja boldogságát, Maida ugyanazt a fiút szereti, akit Lisa. Elmeséli történetüket, mely a közös múlt után egészen különbözően alakul. A hat lány élete olvasmányosan, helyenként érzelmes, de nem érzelgős stílusban íródott, háborúellenessége még ma is elevenen hat. Kitünő olvasmány, nem véletlen, hogy Carlistle a negyvenes évek legkedveltebb szerzői közé tartozott.

Helen Grace Carlisle

Helen Grace Carlisle műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Helen Grace Carlisle könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv