1.035.504

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Háziorvosi útmutató 2008/2

Klinikai Irányelvek Kézikönyve

Szerkesztő

Kiadó: Medition Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 368 oldal
Sorozatcím: Háziorvosi Útmutató
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal, ábrákkal illusztrálva. CD-melléklet nélkül.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Kollégák, tisztelt Olvasók!
Az ÚTMUTATÓ - klinikai irányelvek összefoglalója legújabb kötetét elsősorban a háziorvosok szakmai igényeire fókuszálva szerkesztettük meg. A kiadványunkat... Tovább

Előszó

Kedves Kollégák, tisztelt Olvasók!
Az ÚTMUTATÓ - klinikai irányelvek összefoglalója legújabb kötetét elsősorban a háziorvosok szakmai igényeire fókuszálva szerkesztettük meg. A kiadványunkat rendszeresen forgató kollégák visszajelzéseit, javaslatait figyelembe véve igyekeztünk a könyvet új fejezetekkel, témakörökkel bővíteni. Az átszerkesztés során a legfőbb szempontunk az volt, hogy a különböző szakorvosi ajánlásokat egybegyűjtő kiadás a lehető leghasznosabb információkat tartalmazza a háziorvosok számára. A Háziorvosi Útmutató 2008/11. kötet is több újdonságot tartalmaz, például az Ápolás fejezetben, amelyből - reményeink szerint - mind a háziorvosok, mind a házi betegápolók és rajtuk keresztül a betegek hozzátartozói értékes ismereteket szerezhetnek az otthon ápolásról.
Bízunk benne, hogy az e témakörben közreadott tudásanyag elsajátítása és alkalmazása elősegíti a súlyos szövődmények, fájdalmas állapotok megelőzését és a betegek életminőségének javítását. A hazai orvosi szakmai kollégiumok, tudományos társaságok által kiadott klinikai irányelveket, konszenzusdokumentumokat tartalmazó ÚTMUTATÓ kézikönyvünk emelkedő példányszáma és mind több szakmának szóló különszámai igazolják, hogy egyre több orvos ismeri fel a szakmai ajánlások rendkívüli jelentőségét. Kiadónk törekvése, hogy az ÚTMUTATÓ - a magyar egészségügyi szaksajtó termékei között egyedülállóan, a teljesség igényével - az alap- és szakellátásban praktizáló orvosok nélkülözhetetlen segédeszközévé váljon.
Ezúton fejezzük ki köszönetünket a kötet tartalmáért a 2008/11. Háziorvosi Útmutatóban megjelenő új irányelvek kidolgozásáért, illetve a korábbiak frissítéséért a Belgyógyászati Szakmai Kollégium, a Bőrgyógyászati Szakmai Kollégium és Munkacsoport, a Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Szakmai Kollégium, a Gasztroenterológiai Szakmai Kollégium, az Infektológiai Szakmai Kollégium, a Kardiológiai Szakmai Kollégium, a Pulmonológiai Szakmai Kollégium szerzőinek mondunk köszönetet, akik időről időre elkészítik, megújítják a szakmai irányelveket, klinikai ajánlásokat.
Reméljük, hogy a megújult, CD-melléklettel bővült Háziorvosi Útmutató hasznos vezérfonalként szolgál a gyakorló háziorvosok munkájához. Továbbra is várjuk észrevételeiket! Vissza

Tartalom

Anyagcsere, hormonális rendszer 7-59
Ápolástan 61-103
Bőrgyógyászat 105-130
Emésztőrendszer 131-159
Fertőzések 161-186
Keringési rendszer 191-297
Légzőrendszer 295-344
Szív és betegségei 345-368
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Háziorvosi útmutató 2008/2 Háziorvosi útmutató 2008/2

A kötés enyhén megtört.

CD-melléklet nélküli példány.

Állapot:
1.740 Ft
870 ,-Ft 50
8 pont kapható
Kosárba
konyv