1.036.043

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Hollywood rejtelmei/A kóbor királyfi

Szerző
Fordító

Kiadó: Singer és Wolfner Irodalmi Intézet R.-T. Kiadása
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Aranyozott gerincű kiadói vászonkötés
Oldalszám: 245 oldal
Sorozatcím: A magyar és külföldi irodalom jelesei
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Két mű egy könyvbe kötve. A "Hollywood rejtelmei"-t nyomatta az Athenaeum r.-t. könyvnyomdája, Budapesten. "A Kóbor királyfi" 1934-ben került kiadásra, nyomtatta a Budapesti Hirlap nyomdája.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:

"A hatalmas, vöröskaftános kozák, derekán ezüstveretű töltvénytartóval, kinyitotta az ajtót és Jacques de Lafargerie belépett a kis homályos terembe. Szeme még annyira... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:

"A hatalmas, vöröskaftános kozák, derekán ezüstveretű töltvénytartóval, kinyitotta az ajtót és Jacques de Lafargerie belépett a kis homályos terembe. Szeme még annyira káprázott a Hollywood-körút ezer színes és cikázó fényreklámától, hogy a félhomály, amely a teremben uralkodott, egy pillanatra megállította. Félig megvakulva, valami hirtelen és megmagyarázhatatlan félénkség fogta el.
Amikor szemei már kissé hozzászoktak a félhomályhoz, pár lépcsőn lépett le és egy «Izbában» találta magát, amelyet Amerika földjén az ukrajnai kozák-tradíció szerint építettek fel. A sötétszínű kárpittal bevont falakat széles, nagy szőnyegek tarkították. Szerte-széjjel kovácsolt vas- és bronzkarokban hatalmas viaszgyertyák világítottak enyhe fénnyel. Annyi fegyver díszítette a falakat, hogy még a legsötétebb sarkokban is megcsillant az acél fehér tüze. A sátorformájú mennyezet közepéről pedig óriási cizellált rézcsillár függött és állandóan körbe forogva, enyhén himbálózott." Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv