1.035.425

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Új szakácskönyv

Szerző

Kiadó: Totem Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 285 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN: 963-7888-07-1
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Bevezető5
Levesek - levesbe valók7
A levesekről általában7
Híg levesek8
Sűrített levesek12
Krémlevesek17
Magyaros levesek18
Különleges levesek21
Gyümölcslevesek23
Levesbe valók24
Mártások29
A mártásokról általában29
Hideg mártások30
Meleg mártások34
Különleges mártások37
Főzelékek - köretek43
A főzelékekről általában43
Sűrített főzelékek45
Egyéb főzelékek50
A köretekről általában61
Köretek burgonyából61
Egyéb köretek65
Saláták67
A salátákról általában67
Meleg-hideg tojáségelek81
A tojásételekről általában81
Meleg tojásételek81
Hideg tojásételek88
Meleg előételek91
Az előételekről91
Meleg szendvicsek95
A gombáról általában99
Hideg ételek105
A hideg ételekről általában105
Az aszpik készítése106
Kombinált saláták és ízelítők107
Húsfélék113
A hideg húsfélékről, pecsenyékről általában113
Pástétomok és kocsonyázott ételek116
Szendvicsek119
A szendvicskészítés119
Meleg és hideg halételek123
A halételekről általában123
Meleg halételek124
Hideg halételek131
Húsételek135
Marhahúsból készített ételek135
Bélszínből készült ételek135
Rostélyosok141
A rostélyosról141
Pácolt és főtt marhahúsételek145
Apróhúsételek147
Borjúhúsételek153
A borjúhúsról általában153
Sertéshúsételek155
A sertéshúsról általában155
Sültek - frissensültek156
Párolt és főtt sertéshúsételek162
Sertés apróhúsételek170
Bárány- és ürühúsételek175
A bárány- és ürühúsról általában175
Bárányhúsételek175
Ürühúsételek178
Háziszárnyas-ételek180
A háziszárnyasokról általában180
Vad- és vadszárnyas-ételek192
A vad- és vadszárnyas-ételekről általában192
A házinyúlról198
Tészták - krémek - gyümölcskészítmények201
A tésztákról általában201
Gyúrt tészták201
A gyúrt tészta készítése201
Kelt tészták206
A kelt tészta készítése206
Sós tészták208
Palacsinták210
A palacsinta készítése210
Omlós tészták212
Az omlós tészta készítése212
Vajastészták214
Vajastészta készítése214
Piskótafélék216
Felfújtak - pudingok218
Vegyes tészták219
Rétesek223
A rétestészta készítése223
Öntetek - mártások225
Torták226
A torták készítéséről általában226
Vajkrémek készítése227
A fondan készítése227
Teasütemények232
Hideg krémek234
Gyümölcskészítmények237
A gyümölcskészítményekről általában237
Fagylaltok241
Parfék242
Tej- és tejtermék ételek243
A tej- és tejtermék ételekről általában243
Hideg-meleg italok251
Zöldséglevek251
Friss gyümölcslevek251
Befőzés257
Általános tudnivalók a dzsemek és ízek készítéséről257
Konyhatechnika dióhéjban261
Az étrend összeállításáról261
A sütésről262
A rostélyon sütésről263
A nyárson sütésről264
A pirításról264
Sütés alufóliában264
Sütés "Alutef" serpenyőben265
A párolásról265
A főzésről266
Főzés a kuktafazékban267
A fűszerekről267
Néhány jó tanács az ízesítés-fűszerezésre267
A tálalás és a díszítés tudnivalói270
Tárgymutató273

Turós Emil

Turós Emil műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Turós Emil könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Új szakácskönyv
Állapot:
2.640 ,-Ft
21 pont kapható
Kosárba
konyv