1.035.245

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Csillagok az őserdő felett

Afrikai missziós regény

Szerző
Fordító

Kiadó: Ferences Missziók
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 306 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Kapisztrán-nyomda nyomása, Vác. A címlapot Galyas Margit tervezte.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:

A körülzárt kert.

- Indulj Paradicsommadár! - szólt Braun Trudi és finom hosszú ujjai rásímultak a zongora billentyűire, hogy az előjáték utolsó akkordjait kísérje.... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:

A körülzárt kert.

- Indulj Paradicsommadár! - szólt Braun Trudi és finom hosszú ujjai rásímultak a zongora billentyűire, hogy az előjáték utolsó akkordjait kísérje.
Rotmár Ruth kilépett a díszterem színpadára. Könnyed fejhajtással üdvözölte a fejedelemasszonyt, aki a hercegkisasszonnyal a díszhely közepét foglalta el. Majd bájos mosollyal a fejedelemasszony oldalán ülő előkelő őszhajú házaspárt köszöntötte.
A leányiskola díszterme zsúfolásig megtelt. Nemcsak évzáró ünnepély volt, hanem a fejedelemasszony kívánságára missziós ünnepély is, a missziók ügye előmozdítására.
Kisleánya az iskola növendékei közé tartozott. Az ünnepély után az ő kötelessége lesz a missziók javára összeszedni a pénzadományokat. A kis hercegnő félénk volt. Fehér ruhájában, mint valami ijedt nyulacska ült a fejedelmi mama mellett.
Halk, de csengő hangon szavalta Ruth a költemény első versszakait. A könyörülő szeretetről szolt, amely mindenét, kabátját, ruháját elajándékozta, míg végül a csillagokból fénylő ruha hullt alá, hogy betakarja. Vissza

E. Aschenbrenner

E. Aschenbrenner műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: E. Aschenbrenner könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv