1.035.464

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Segédkönyv a műszaki ismeret vizsgák anyagához

Kézirat

Szerző

Kiadó: Iparterv DISZ-szervezet
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 123 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: További kapcsolódó személyek a kötetben. Néhány fekete-fehér ábrával.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Ezt a segédkönyvet az Iparterv DISZ vezetőségének kezdeményesésére a Pártszervezet, Üzemi Bizottság és a Vállalatvezetőség segítségével az Iparterv mérnökei, rajzolói, gépírónői társadalmi munkában... Tovább

Előszó

Ezt a segédkönyvet az Iparterv DISZ vezetőségének kezdeményesésére a Pártszervezet, Üzemi Bizottság és a Vállalatvezetőség segítségével az Iparterv mérnökei, rajzolói, gépírónői társadalmi munkában készítették. A segédkönyv kiadásánál az a cél vezetett bennünket, hogy segítséget nyújtsunk a műszaki ismeretvizsgák sikeres letételéhez és ezen túlmenőleg rajzolóink és technikusaink kezébe egy olyan kézi könyvet adjunk, amely jórészt tartalmazza azokat a legegyszerűbb elméleti kérdéseket, amelyeket mindennapi munkájuk sikeres elvégzésében ma már nem nélkülözhetnek. Szükségesnek tartjuk előre bocsátani, hogy a műszaki ismeretvizsgák letétele nem jelenti szerkesztőink és rajzolóink műszaki ismereteinek végső határát. Ezek a vizsgák ne a kampányszerű felkészülést, majd az anyag rohamos elfelejtését eredményezzék, hanem első mérföldkövét jelöljék annak az útnak, melyen műszaki kádereink elindultak. Iparosításunk feszített üteme egyre több és minőségileg jobb műszaki dolgozót igényel, akik a szocializmust építő 5 éves tervek során válnak alkalmassá a legfejlettebb technika elsajátítására.
Szeretnénk ha rajzolóink és szerkesztőink a műszaki ismeretvizsgák eredményes letételével hálálnák mag a segédkönyv elkészítőinek fáradtságos munkáját.
Köszönetet mondunk a segédkönyv elkészítésében résztvevő mérnökeink, rajzolóink, gépírónőink áldozatkész munkájáért. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv