1.035.475

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Képes szakmaismertető 1.

A-F

Szerkesztő

Kiadó: Munkaügyi Minisztérium Országos Pályaválasztási Tanácsadó Intézete
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 74 oldal
Sorozatcím: Képes Szakmai ABC
Kötetszám: 1
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Gondoltatok-e már arra, vajon mit fogtok csinálni a 8. osztály elvégzése után? "MI LESZEL, HA NAGY LESZEL?" - hányszor hangzott el ez a kérdés a felnőttek szájából. És a válaszok sokszor változtak:... Tovább

Előszó

Gondoltatok-e már arra, vajon mit fogtok csinálni a 8. osztály elvégzése után? "MI LESZEL, HA NAGY LESZEL?" - hányszor hangzott el ez a kérdés a felnőttek szájából. És a válaszok sokszor változtak: mozdonyvezető, tanár, űrhajós, autószerelő. Könnyű volt felelni, mert a válaszadás semmi komoly felelősséggel nem járt.
Vágyakról, tervekről, elképzelésekről faggatództak a kérdezők, és ti legtöbbször azt vágtátok rá, ami éppen foglalkoztatott. Ha a Kántor sorozatot láttátok a tv-ben, nyomozók akartatok lenni, ha egy űrutazásról hallottatok, akkor űrhajósok.
Aki elérkezik a 8. osztály első félévéhez, az már nem válaszolhat akármit, annak döntenie kell. Most először kell valóban alaposan megfontolni a döntést, hiszen ez a választás hosszútávra szól.
Nem mindegy, hogy mivel foglalkoztok egész életetekben, hogy örömet találtok-e munkátokban, vagy éppen csak kelletlenül dolgoztok.
A sikeres pályaválasztáshoz sok mindent meg kell ismerni. Elsősorban önmagatokat: képességeiteket, tehetségeteket. Tudnotok és értékelnetek kell jó és rossz tulajdonságaitokat és ezek ismeretében, vagyis önmagatokhoz kell tervezni leendő pályátokat.
Saját magatok megismerésén túl, ismernetek kell a különböző pályákat, foglalkozásokat, szakmákat. Első percben ez könnyűnek is tűnik, hiszen a körülöttetek élő emberek - szüleitek, rokonaitok, ismerőseitek - sokféle szakmát művelnek. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv