1.035.535

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Lelki típusod - lelki titkaid/ENNEAGRAM az önismeret szolgálatában

Az ősi szufi karakterrendszer üzenete a mai ember számára

Szerző
Fordító

Kiadó: Emil Coué Egyesülete
Kiadás helye: Veszprém
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 228 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az első magyarul megjelenő Enneagram-könyv
A kötet forradalmian új önismereti rendszert mutat be, amely 100 %-ban újat nyújt az asztrológiához és más módszerekhez képest.
Kitűnő és izgalmas lélektani bestsellert választott Kedves Olvasó! Ezzel a könyvvel a kezében tökéletes pontossággal meghatározhatja barátai, szerettei sőt még ellenfelei lelki típusát is. Olyan megdöbbentő információk birtokába jut más emberek valódi jelleméről, amelyeket valószínűleg sohasem osztanának meg Önnel. Eli Jaxon-Bear sikerkönyve nagyszerűen bizonyítja, hogy a világ felé szerepeltetett emberi álarcok mögött milyen titkolt vágyak, eszmények, félelmek, szenvedélyek, hazugságok és fel nem ismert képességek húzódnak meg. Ez a kötet lélektani, önismereti mestermű, de egyben szenzációs leleplezés. Szinte ijesztő, hogy a közös típusba tartozó emberek milyen pofonegyszerűen manipulálhatók azonos lelki szükségleteik által. Elképzelhető, hogy pontosan ugyanazok az életcsapdák várnak rájuk. Az arcformából,... Tovább

Fülszöveg

Az első magyarul megjelenő Enneagram-könyv
A kötet forradalmian új önismereti rendszert mutat be, amely 100 %-ban újat nyújt az asztrológiához és más módszerekhez képest.
Kitűnő és izgalmas lélektani bestsellert választott Kedves Olvasó! Ezzel a könyvvel a kezében tökéletes pontossággal meghatározhatja barátai, szerettei sőt még ellenfelei lelki típusát is. Olyan megdöbbentő információk birtokába jut más emberek valódi jelleméről, amelyeket valószínűleg sohasem osztanának meg Önnel. Eli Jaxon-Bear sikerkönyve nagyszerűen bizonyítja, hogy a világ felé szerepeltetett emberi álarcok mögött milyen titkolt vágyak, eszmények, félelmek, szenvedélyek, hazugságok és fel nem ismert képességek húzódnak meg. Ez a kötet lélektani, önismereti mestermű, de egyben szenzációs leleplezés. Szinte ijesztő, hogy a közös típusba tartozó emberek milyen pofonegyszerűen manipulálhatók azonos lelki szükségleteik által. Elképzelhető, hogy pontosan ugyanazok az életcsapdák várnak rájuk. Az arcformából, testtartásból, néhány szóból kiderül, kivel állunk szemben. Ki az, aki hajlamos az agresszióra, kitől várhatunk feltétlen jóindulatot, és kiben nem bízhatunk meg, kitűnő fellépése ellenére sem. Saját típusunk megismerése, beazonosítása után a könyv tanácsot ad arra, hogy tőkénkkel és adottságainkkal, milyen tevékenységbe vágjunk bele, és mi az, amit feltétlenül érdemes elkerülnünk. Mások lelki típusának tanulmányozása azért hasznos, mert várható szándékukat már akkor kiismerhetjük, mielőtt egyetlen lépést tettek volna ellenünk, vagy értünk.
Használati utasítás Kedves Barátokhoz, és Kellemetlen Ellenfelekhez. Vissza

Tartalom

A fordító előszava3
Előszó7
Ajánlás12
A mítosz14
Bevezetés16
Mi az Enneagram?21
Az Enneagram rövid története25
Kozmikus törvények28
A rendszer szimbolikus működése30
Hogyan használjuk fel a karakter Enneagramját?32
Típusok37
Az alaptípusok38
A düh-pontok42
A Szent43
A Harcos69
Az Uralkodó89
Az image-pontok107
A Varázsló109
Az Istennő125
A Művész139
A félelempontok156
A Hős/Apa157
A Misztikus Filozófus175
A Mágikus Gyermek189
Konklúzió203
Mozgások204
A magasabb oktávok leckéi212
Összefoglalás221

Eli Jaxon-Bear

Eli Jaxon-Bear műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Eli Jaxon-Bear könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv