1.035.379

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Inheritance

Örökség

Szerző

Kiadó: Simon & Schuster Inc.
Kiadás helye: New York
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 695 oldal
Sorozatcím: Pocket fiction
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 0-671-67446-3
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Laura Fairchild apátlan-anyátlan árva. Owen Salinger, a dúsgazdag bostoni pártfogásba veszi, bizalmába fogadja és egy varázslatos világba vezeti be. A bostoni Beachon Hill előkelőségeinek körében jó modorra és műveltségre, valamint Owen unokaöccse, Paul személyében - szenvedélyes szeretőre tesz szert. De gazdag pártfogójának halála következtében Laura álmai összeomlanak. Owen végrendeletének kedvezményezettjeként a Salingerek ellenséges magatartásával kell szembenéznie, akik kizárják az örökségből. A kisemmizett Laura megfogadja, hogy visszaszerzi a neki szánt örökséget, amelyet könyörtelenül elvettek tőle. Okosságának és tehetségének köszönhetően létrehoz egy szállodabirodalmat. Ám a sikerek mögött számkivetett lányként éli életét, titkon az otthon és a család melegére vágyik.

Judith Michael

Judith Michael műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Judith Michael könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv