1.035.176

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Nyafka

Regény

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Singer és Wolfner Irodalmi Intézet R.-T.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 62 oldal
Sorozatcím: Százszorszép könyvek-Magyar Lányok Könyvtára
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Hungária R. T. Budapest nyomása.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:

A tánciskolában világos ruhák libbentek itt is, ott is, izgatott kislányok igazgatták a hajukat az előcsarnok tükre előtt, mamák huzták le a hócipőjüket és diákok sétálgattak... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:

A tánciskolában világos ruhák libbentek itt is, ott is, izgatott kislányok igazgatták a hajukat az előcsarnok tükre előtt, mamák huzták le a hócipőjüket és diákok sétálgattak komoly képpel ide-oda a teremben. A forgóajtó minduntalan megnyílt. Jöttek a tanítványok. Majd megjelent a táncmester frakkos alakja és a zenészek hangolni kezdtek.
- Hölgyek és urak, sorbaállni! - kiáltotta a táncmester és megcsattogtatta a kasztanyettet, amit mindig a tenyerében tartott.
Innen is, onnan is gyors léptekkel, szaladva, vagy kényesen, előkelősködő lassusággal lépegetve, gyűltek a hölgyek és urak. Mártuka nagyot sóhajtott, felállt a sarokban álló székről, amelyen mostanáig gubbaszkodott és mindenre elszántan megindult a többiek felé ő is. Mégegyszer visszapillantott a nagynénjére mintha azt várná, hogy az utolsó pillanatban megszabadul a reá váró szörnyű óráktól. De mosolygott selyembluzában és biztatóan intett kövér kezével:
- Siess, gyermekem, siess, mert megint nem kapsz rendes táncost! Vissza

Kosáryné Réz Lola

Kosáryné Réz Lola műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kosáryné Réz Lola könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv