1.035.461

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Autósok kézikönyve

Merkur autóválaszték/Autóklub szolgálatások/Mennyibe kerül?/Vezetéstechnika

Szerző

Kiadó: EMOT Kft.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 139 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Mindenekelőtt köszönjük, hogy megtisztelt érdeklődésével, és ezt a könyvet megvásárolta. A könyv elkészítésének az volt a szándéka, hogy az autósok legszélesebb körének olyan információt adjon,... Tovább

Előszó

Mindenekelőtt köszönjük, hogy megtisztelt érdeklődésével, és ezt a könyvet megvásárolta. A könyv elkészítésének az volt a szándéka, hogy az autósok legszélesebb körének olyan információt adjon, amit a mindennapos autózásban hasznosíthatnak. A téma rendkívül sokrétű, ebből adódik, hogy ebben a kötetben csak az általunk legfontosabbnak tartottakat állítottuk össze. Reméljük, hogy a közöltekkel az ön igényét is jó közelítéssel eltaláltuk. Célunk az, hogy ezt a könyvet az autózás során az autóban tartsa a vezető, így valósul meg leginkább az, hogy a könyv ára nagyon gyorsan „megtérül". Ezt már úgy is elérhetjük, ha a közölt adatok ismerete néhány út és néhány órai fölösleges utánjárástól kíméli meg az autóst.
A könyv több esetben is közöl árakat. Sajnos a mai gazdasági helyzetben a legnagyobb kockázattal jár a kiadónak az árak közlése. A szerkesztő mégis úgy döntött, hogy ahol szükséges közli az 1989. szeptember 30-ai állapotnak megfelelő árakat. Az autós túrákhoz vagy éppen a vásárláshoz az egyik legfontosabb információ az ár. Ha viszont az ár pontatlan, a kalkulálás szintén kellemetlen. Áthidaló megoldásnak egy egyszerű megoldást választottunk: az árak mellé egy üres téglalapot, a fejléchez egy ceruza jelét helyeztük el. Ezzel figyelmeztetjük az olvasót, hogy a tervezés időpontjában az árakat aktualizálni kell. Az alapárak jók az előzetes kalkulációban és ezenkívül az árváltozást is lemérhetjük.
A könyvben elhelyeztünk egy nyereményjegyet. Ezek visszaküldői között értékes jutalmakat sorsolunk ki, az ezzel kapcsolatos további információkat a napilapokban tesszük közzé. Végül azzal a kéréssel szeretnénk olvasóinkhoz fordulni, hogy a könyvben elhelyezett lapon vagy levélben írják meg véleményüket, javaslataikat, hogy azokat a további kiadásoknál hasznosítani tudjuk.
Mégegyszer köszönjük érdeklődését és kellemes utazást kívánunk.
a szerkesztő Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv