1.036.057

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Katolikus Missziók 1937. (nem teljes évfolyam)

Képes havi folyóirat - XIII. évfolyam 1-3, 6-12. szám

Szerző

Kiadó: Jézustársaság
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 219 oldal
Sorozatcím: Katolikus Missziók
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrált. További szerzők a számokban. Nem teljes évfolyam. Hiányzó számok: 4-5. szám. Nyomatott a Korda R. T. nyomdájában, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a januári számból:

Jézus nevében

A hajdani hódítók "királyuk nevében" foglaltak el új világrészeket, - a bíró az államfő, vagy a legfőbb kormányzói és ítélkező jogot jelképező Korona... Tovább

Előszó

Részlet a januári számból:

Jézus nevében

A hajdani hódítók "királyuk nevében" foglaltak el új világrészeket, - a bíró az államfő, vagy a legfőbb kormányzói és ítélkező jogot jelképező Korona nevében hirdeti ki ítéleteit, - a fölfedező a tudomány nevében vág neki ismeretlen földrészeknek, - a leigázott népek a szabadság nevében kelnek fel elnyomóik ellen, - a forradalmárok az egyenlőség és testvériség nevében idéznek föl véres belháborúkat és ölik halomra embertestvéreiket.

Van egy Név, amely megváltoztatta az emberiség képét, középpontja és kulcsa lett a világ történelmének, ellenállhatatlan hatalmat jelent mennyben, földön és a pokolban; - öröme, reménysége és jóknak, vigasza a szenvedőknek, jutalma a vértanúknak és egyetlen fegyvere az Isten Országa terjesztőinek. Minden igazán nemes, az embereket megszentelő, az anyagiasság és test bilincseiből kiszabadító működés és hatás ennek a Névnek a jegyét viseli magán. E Névben indult el, növekedett naggyá, szórja ma is áldásait és folytatja ma is csodálatos terjeszkedését az Egyház, a népek egyetlen igaz értelemben vett nagy megvilágosítója. Jézus nevében. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Katolikus Missziók 1937. (nem teljes évfolyam) Katolikus Missziók 1937. (nem teljes évfolyam) Katolikus Missziók 1937. (nem teljes évfolyam) Katolikus Missziók 1937. (nem teljes évfolyam) Katolikus Missziók 1937. (nem teljes évfolyam) Katolikus Missziók 1937. (nem teljes évfolyam)

A számok borítói kissé foltosak. Néhány szám borítóján tulajdonosi bejegyzés található.

Állapot:
4.900 Ft
2.450 ,-Ft 50
12 pont kapható
Kosárba
konyv