1.035.475

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

8 próbaérettségi fizikából

Középszint

Szerző
Lektor

Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 92 oldal
Sorozatcím: Próbaérettségi
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 963-94895-2-2
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az elmúlt évek egyik legjelentősebb oktatási reformja a kétszintű érettségi bevezetése volt. Ez az új típusú vizsgarendszer jelentős változtatásokat kíván nemcsak a vizsga lebonyolítási módját... Tovább

Előszó

Az elmúlt évek egyik legjelentősebb oktatási reformja a kétszintű érettségi bevezetése volt. Ez az új típusú vizsgarendszer jelentős változtatásokat kíván nemcsak a vizsga lebonyolítási módját illetően, hanem a vizsga lebonyolítási módját illetően, hanem a vizsgákra való felkészítés módjában is.
A biológia kétszintű vizsgákra való felkészítésben számtalan segédkönyv jelent már meg, így indoklásra szorul, hogy miért érdemes éppen ezt a kötetet felhasználni az olvasónak. Jelen kötet specifikuma, hogy szigorúan a követelményrendszerhez illeszkedik és teljesen új feladatokat tartalmaz. A felhasználó azt is észreveheti, hogy a feladatok témakörei hasonlóak az "éles" érettségi vizsgán feladottakhoz. Így ez a kötet különösen a felkészülési időszak végén használható eredményesen a vizsgára való készülés célegyenesében. Vissza

Fülszöveg

Sorozatunk kötetei az új típusú érettségire való felkészülésben nyújtanak segítséget emelt és középszinten nemcsak leendő vizsgázóknak, hanem pedagógusoknak is. A gyakorlósorokkal modellezni lehet az érettségi vizsgát, mivel azonban pontosan úgy szerepel, ahogyan a "nagy napon" fog. Az első érettségi vizsga tapasztalatait felhasználva az új típusú érettségiben jártas középiskolai tanárok, multiplikátorok állították össze a kipróbált feladatlapokat angol nyelvből, fizikából, matematikából, magyar nyelv és irodalomból, német nyelvből és történelemből.
A nyelvi és a fizikai érettségire felkészítő kötetek vizsgafeladatokat is tartalmaznak, a nyelvi feladatsorok hanganyaga pedig a CD-mellékleten található meg.
A feladatokat ajánljuk gyakorláshoz és ellenőrzéshez egyaránt, iskolai vagy otthoni felkészüléshez. A kötetek végén minden feladat megoldása megtalálható.

Tartalom

Feladatsorok7
Feladatsorok megoldása49
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
8 próbaérettségi fizikából 8 próbaérettségi fizikából

Szép, tiszta példány.

Állapot:
980 ,-Ft
5 pont kapható
Kosárba
konyv