1.035.176

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A fekete tövis

Szerző

Kiadó: Múzsák Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 189 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-564-549-X
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A Fekete tövis c. regény nem kívánja "romantizálni" a máskülönben igen regényes történetet: szorosan tapad a történelmi dokumentumokhoz, általában még a szereplők párbeszédét is azok nyomán a jegyzőkönyvek nyomán adja vissza, amelyek a Martinovics-per során készültek, ragaszkodik a történelmi eseményekhez, és lélektanilag is hitelesen mutatja be hőseit. Emellett pergő eseményekkel, fordulatos cselekménnyel dolgozik, a dialógusok igen életszerűek, tömörek, az alakok egyénisége plasztikusan rajzolódik ki az olvasó előtt.
Mindezek következtében Komlóssy Viktor munkája érdekfeszítő olvasmány és hasznos az érdeklődő, elsősorban fiatalabb korosztályhoz tartozó olvasó árnyalt és gazdag képet kapjon ennek a fontos, drámai jellegű történelmi eseménynek a valóságos lefolyásáról és szereplőiről. A könyv kiadását javasolom, és remélem lesz arra vállalkozó kiadó, hogy ez a hitelesen és szépen megírt történelmi regény mielőbb az olvasók kezébe kerülhessen.

Komlóssy Viktor

Komlóssy Viktor műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Komlóssy Viktor könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A fekete tövis
Állapot:
840 Ft
420 ,-Ft 50
3 pont kapható
Kosárba
konyv