1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Szumírok, szittyák, ősturánok

Baráthosi turáni könyvei XII./VII.

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Kárpáti Ház
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 151 oldal
Sorozatcím: Magyar Ház Könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-864-974-7
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A mai kor az idegizgató olvasmányokhoz, színdarabokhoz, filmekhez szokott hozzá. Ez a kötetkénk, ha regényalakba öltöztettük volna, bizonyára idegfeszítőbb lenne a legizgalmasabb kalandor-regénynél... Tovább

Előszó

A mai kor az idegizgató olvasmányokhoz, színdarabokhoz, filmekhez szokott hozzá. Ez a kötetkénk, ha regényalakba öltöztettük volna, bizonyára idegfeszítőbb lenne a legizgalmasabb kalandor-regénynél is. Hiszen az újra életre keltett, majd tízezer éves múlt idők olyan új világába tárja elénk, amellyel semmiféle idegenfajta élete és semmiféle rafináltan kieszelt mese nem versenyezhet.
És mégis ez a kötet eltér az eddigiektől. Turáni könyvsorozatom a turáni igazságokat nyújtja. Ennek pedig legősibb fundamentuma az, amit most vagyok elmondandó. Így kötelességem az összes bizonyító tényeket és körülményeket a legnagyobb becsületességgel felemlegetni. Ezért tán az eddigieknél valamivel nehezebb olvasmány lesz ez a könyvem. Kérem olvasóimat, hogy szenteljenek valamivel nagyobb figyelmet és türelmet e kötetkének, hiszen mindaz, amit itt elmondok, nemzetünk és fajtánk olyan ősi nemeslevele, amelynek elvitatására hiába állottak sorompóba a más nemzetek legkiválóbb koponyái. A harcnak az lett a vége, hogy nem az övék, de a miénk ez a kincs, a miénk az a dicsőség, hogy a mai kultúrember kialakulhatott s a miénk annak a sok ezer esztendőnek eltemetett története, amely megelőzte a mai szereplő világúr népek, illetve népfaj, alig pár évezredes uralmát.
Csak ezek tudása teszi megérthetővé a turáni lélek nagyságát és mélységét. Vissza

Tartalom

Előszó5
Ősturánok7
Szumírok18
A szumír föld18
A szumírok kora24
A szumír nép30
A szumír nyelv37
A szumírok története48
A szumírok hitvilága67
A szumír nép élete86
Állam, társadalom, ember99
Tudomány, irodalom, művészet114
Szittyák127
Történeti áttekintés127
A szittya nép élete141

Baráthosi-Balogh Benedek

Baráthosi-Balogh Benedek műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Baráthosi-Balogh Benedek könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv