1.035.475

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Virrasztás az életünkért

A teljesebb, bölcsebb emberi élethez

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Accordia Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 317 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-924-290-x
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Szeretettel bocsátom útjára novelláimat. Igaz történeteimből és elmélkedéseimből ízelítőt kaphat az olvasó az Örökkévalóság és boldog élet elérhetőségéből. Átélt csodákat, valóságos szellemi... Tovább

Előszó

Szeretettel bocsátom útjára novelláimat. Igaz történeteimből és elmélkedéseimből ízelítőt kaphat az olvasó az Örökkévalóság és boldog élet elérhetőségéből. Átélt csodákat, valóságos szellemi megvilágosodásokat írok le közvetlen egyszerűséggel, végtelen hittel és Istenbe vetett bizalommal.
Aki szeretne lelkében békességre, hitre, bölcsességre jutni, annak meleg vízzel ajánlom e könyv elolvasását. Erőt és biztonságot meríthet belőle az, aki gyakran érzi az egyedüllét fájdalmát, aki szeretné megtapasztalni a gondviselő Isten szeretetét. Hittel és a valóság élményeivel találom mindazt, amit szerető Istenemtől kaptam életem során.
Novelláimból néhányat már a Magyar Rádió is közvetített, a Csodák és csudák című irodalmi pályázat műsorában. Aki hallotta, olvasta munkáimat, átmelegedett szívvel és hálás köszönettel nyugtázta azt felém.
Istentől kapott belső indíttatásra hatvannyolc évesen kezdtem el leírni életem jelentősebb eseményeit, melyek sokszor az életünket mentették meg, vagy hozták helyre az Égiek közreműködésével.
Könyvem minden sorával köszönetet akarok mondani Istennek, hogy áldását adta életemre és írói munkásságomra.
Kívánom, hogy minden kedves olvasómnak melegítse át a szívét e könyvben leírt tapasztalások valósága, melyen keresztül sok áldást és reménységet meríthet megfáradt életéhez. Vissza

Fülszöveg

Vámos Anna írásait mindenekelőtt az Új Ember rendszeres olvasói ismerik. Úgy érezzük, itt az ideje a kalászokat kévébe gyűjteni...
Rohanó korunkban alig van lehetőségünk regényekben elmélyedni. E rövid, frappáns írásokat "lopott perceinkben" is olvashatjuk... Egyenként is üzenetértékűek, együtt a lét nagy kérdéseit kutatják.
Így teljesedik ki lelkünkben a Gondviselő végtelen ideje...
Balázs Tibor
A "teljesebb, bölcsebb emberi élethez" létrehozott írások változatosak, nemcsak okulnivalók, legalább annyira olvasmányosak is. Vámos Anna okos, átgondolt megállapításai, kerek tárcái nem az önfeladás pesszimizmusával jelentkeznek, hanem épp az élniakarás nemes tetterejét villantják föl és sugározzák át az olvasóra.
Szeghalmi Elemér

Vámos Anna

Vámos Anna műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Vámos Anna könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Virrasztás az életünkért Virrasztás az életünkért

Néhány lapon jelölés és aláhúzás található.

Állapot:
980 ,-Ft
5 pont kapható
Kosárba
konyv