1.035.400

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

"Az én házam népe" 1984

A Szabadegyházak Tanácsa Tagegyházainak naptára

Szerkesztő

Kiadó: Magyarországi Szabadegyházak Tanácsa
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 227 oldal
Sorozatcím: "Az én házam népe"
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Igével és áldáskívánattal köszöntöm az új esztendő küszöbén szeretett testvéreinket, a Jézus Krisztusban. Kegyelemből kapott öröm az, hogy az Atyától, a Fiútól, és a Szentlélektől vezetve írhatom... Tovább

Előszó

Igével és áldáskívánattal köszöntöm az új esztendő küszöbén szeretett testvéreinket, a Jézus Krisztusban. Kegyelemből kapott öröm az, hogy az Atyától, a Fiútól, és a Szentlélektől vezetve írhatom Jánossal, a szeretet apostolával: „Legyen velünk kegyelem..." Hála azért, hogy a „kegyelem, irgalom, békesség" - mely a teljes Szentháromság Istentől származik - személyes hitéletünk drága kincsei lehetnek.
Az elmúlt esztendőben - mint sokak előtt ismeretes - a halál Jordánjának partján álltam. Az örökkévaló Isten ott sem hagyott el, mint senkit, aki bízik a kegyelemben. Most újból csodálatos fényében ragyogott fel előttem a Krisztus drága vérében nyert bűnbocsánat, a feltámadás által kapott új élet. Újból átélhettem a csodát: testvéreim vannak, akik imádkozó emberek, akiknek szíve együtt dobban az emberért, az Úr ügyéért. Hála a mindnyájunk Atyjának, aki a Krisztus vére és a Szentlélek ereje által lelki közösséggé formálja a benne hívőket.
A több mint fél évtizede megjelenő, a Szabadegyházak Tanácsa által kiadott kalendárium egy sajátos műfajt képvisel: Tájékoztat a tagegyházak életéről; igei eligazítást nyújt az élet által felvetett kérdésekben; aktuális évfordulók kapcsán az egyháztörténet fontosabb eseményeit adja elő tanulságunkra, és elbeszélések, versek által a gyülekezeti élet színesebbé tételében segít.
Úgy éreztük munkatársaimmal együtt, hogy korunk legégetőbb problémái a családi élet körül találhatók. Ezért foglalkozik az igei sorozat a hívő család kérdéseivel. Ha a család a társadalom legkisebb sejtje - mint azt mértékadó tudósok állítják -, a hívő embernek - akit Krisztusa só- és világosságként helyezett e világba - kötelessége ettől az „alapsejttől" elindulva építeni az Isten országát. A „hívő család" naponta megvalósítandó eszményét segítenek létrehozni ezek az írások. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv