1.035.200

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Lacika

Róla szól
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 96 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 17 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Lacika, drága!

Könyvet írtunk rólad, erre nekünk van szükségünk. Beszélni akarunk Rólad! El akarjuk mondani egymásnak, mit jelentett nekünk az élet Veled. El akarjuk mondani egymásnak, milyennek... Tovább

Előszó

Lacika, drága!

Könyvet írtunk rólad, erre nekünk van szükségünk. Beszélni akarunk Rólad! El akarjuk mondani egymásnak, mit jelentett nekünk az élet Veled. El akarjuk mondani egymásnak, milyennek láttunk. Miért szerettünk.
Meg akarjuk állítani az időt, hogy őrizzen Téged nekünk az emlékeinkben, amelyek hála istennek gazdagon mesélhetők. Ha beszélhetünk róla, ha leírhatjuk, újra éljük a sok kedves emléket.
Nem akarunk Nélküled élni, nem is tudnánk. Azt gondoljuk, így velünk vagy és ha ezeket a friss fájdalom-szülte írásokat később olvasgatjuk, újra és újra felfrissülnek az emlékek és segítenek megőrizni Téged, hogy sokáig úgy érezhessük - velünk vagy.

1996. június 23-án, 71 éves korában örökre elaludt drága Lacikánk Bácskai László újságíró, az Ádám magazin volt főszerkesztője. Emlékét örökké őrzi felesége Fábri Magda, lányai Juli és Éva, veje János, unokái Márk, Edit, Péter, Dani, hozzátartozói és sok-sok barátja. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Lacika
Állapot:
840 Ft
420 ,-Ft 50
2 pont kapható
Kosárba
konyv