1.035.163

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Elemi katekizmus

Kézirat, csak magánhasználatra

Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 34 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Kézirat. Fekete-fehér illusztrációkkal.

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Világszerte tapasztalható a vallási analfabétizmus. Nem kivételek ebben a keresztény hívek sem, akik igen gyakran nagyfokú tudatlanságot árulnak el hitbeli és erkölcsbeli ismereteikben. Igaz, hogy... Tovább

Előszó

Világszerte tapasztalható a vallási analfabétizmus. Nem kivételek ebben a keresztény hívek sem, akik igen gyakran nagyfokú tudatlanságot árulnak el hitbeli és erkölcsbeli ismereteikben. Igaz, hogy a keresztény élet nem szorítkozik a hitigazságok ismeretére, de hitünk csak akkor lesz értelmes hit, ha elmondhatjuk: tudom kinek és tudom mit hiszek.
Igaz, hogy se szeri se száma a különféle hittankönyveknek, amelyek olykor remek kiállításban tárják elénk a keresztény tanítást. A baj csak az, hogy hiányoznak azok a lényeget összefoglaló katekizmusok, amelyeknek az egyszeregy szerepét kellene betölteniök. Az alapvető hit és erkölcsi igazságokat mindenkinek habituális szinten kellene tudnia. Csakis ez lehet az alapja minden további építkezésnek.
Jelen füzetünk ezt a célt szolgálja. Nem törekszik teljességre és nyitva hagyja a bejáratot minden más hittankönyv számára. A kérdéseket és válaszokat szentírási idézetekkel feleljük meg, mivel egyházunk ebből meríti elsősorban tanítását. Adja a Szentlélek, hogy minél többen kapcsolódjanak bele ebbe a munkába! Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv