1.035.434

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Urán V. (töredék)

Szerző
Fordító

Kiadó: Stiinta Tehnica
Kiadás helye: Bukarest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 32 oldal
Sorozatcím: Tudományos-Fantasztikus Elbeszélések
Kötetszám: 12
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: Néhány fekete-fehér illusztrációval. Töredék kötet.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

1932-ben Karl Wassa német atomtudós felfedezi Dzsajanta Devy barlangját, amelynek földrajzi helyzetét azonban nem tudja meghatározni. Tizenkét évvel utóbb Günther Kriegsfeld Joe Strowberryvel, az... Tovább

Előszó

1932-ben Karl Wassa német atomtudós felfedezi Dzsajanta Devy barlangját, amelynek földrajzi helyzetét azonban nem tudja meghatározni. Tizenkét évvel utóbb Günther Kriegsfeld Joe Strowberryvel, az Abe Mc. Stephens trösztvezér szolgálatában álló kalandorral karöltve megállapítja a barlang pontos fekvését.
1952-ben Sanghajban Fin-Szio-san és Jurij Tumanov mérnökök Li Csan-szu antropológussal néhány ládát hoznak felszínre a tenger mélyéről, amelyet a csangkajsekisták dobtak a tengerbe. Ezekben a ládákban őrizték az első ember, a pekingi Sinanthropus maradványait. Tumanovnak ez alkalommal érdekes kalandban van része, amelynek kapcsán nyoma vész. Felesége, Tanja Tumanova geofizikus mindhiába keresi.
Li Csan-szu ezalatt egy kuruzsló lámára akad, aki egy óriási emberi állkapcsot árul. Az antropológus feltevése szerint a Sinanthropust megelőző faj maradványa, amelyet Giganthropus-nak nevez el. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv