1.035.535

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Megtört csend

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: General Press Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 300 oldal
Sorozatcím: Világsikerek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-643-355-0
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Painters Millben, Ohio egy nyugodt kisvárosában négy amish gyermek marad árván, miután szüleiket és nagybátyjukat holtan találták a házuk melletti csűrben. Az ügy első ránézésre balesetnek tűnik, de a boncolás során az egyik áldozaton olyan sérüléseket találnak, amelyek gyanút ébresztenek Kate Burkholder rendőrfőnökben. a nő amish kötelékei miatt jól ismeri a közösség zártságát, ismeri démonaikat és a külvilág démonait, amelyek tragikus sebeket ejthetnek az egyedül maradt gyermekeken.
Vajon hármas gyilkosság történt? ha igen, talán kapcsolódik az utóbbi időben az amishok ellen elkövetett bűncselekményekhez? a rendőrfőnöknek és segítőjének, John Tomasettinek ártatlanság és gonoszság között kell navigálniuk az ügyet a megoldás felé, amelynek egyre nagyobb tétje van, hiszen újabb emberéletek kerülnek veszélybe.

Linda Castillo

Linda Castillo műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Linda Castillo könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv