1.035.160

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Fűszerekről, ízesítésről a vendéglátásban

Szerző
Grafikus

Kiadó: Közgazdasági és Jogi Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 79 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Felhasznált fűszerek és fűszerkeverékek1
Fűszerezés a főzés lelke5
Levesek
Marhahúsleves11
Tyúkhúsleves11
Tejfölös gombaleves12
Halleves13
Tüdővagdalék-leves13
Paradicsomleves14
Hideg előételek
Vitaminsaláta I.15
Vitaminsaláta II.15
Magyaros gombasaláta16
Csirkemájjal töltött sonkatekercs17
Halsalátával töltött paradicsom17
Tatárbeefsteak magyar módra18
Csirkemájsaláta18
Sajtsaláta olaszosan19
Vitaminos sajtsaláta20
Bükkerdei saláta20
Kiskőrösi csirkesaláta21
Meleg előételek
Töltött tök kapormártással22
Kelvirág szerecsendióval23
Franciás rakott burgonya23
Francia paraj24
Meleg töltött paradicsom24
Halételek
Halszeletek Picasso módra26
Halászlé franciásan26
Halrudacskák rántva27
Fűszeres halfilé27
Bácskai pontyszeletek28
Alufóliában sült halszeletek28
Halszeletek olaszosan29
Balatonfüredi pontyfilé29
Halszeletek fehérbormártásban30
Fogasszeletek friss paradicsommal30
Halszeletek parajjal31
Halszeletek fűszermártással32
Tengerihal-filé sajtmártással32
Tengeri hal Moszkvai mártással33
Tengerihal-filé fűszermártással34
Tejmártás34
Marhahúsból készült ételek
Borsos marhatokány35
Majoránnás marhatokány36
Párolt marhasült36
Szerecsendiós párolt marhasült37
Párolt hagymás rostélyos37
Hirtelen sütött rostélyos (vagy lapos hátszín)38
Hamburger38
Hátszínszelet fűszervajjal39
Hátszínszeletek curry-mártással40
Háromszéki mitite40
Töltött rostélyos41
Marhafelsál lengyelesen42
Sertéshúsból készült ételek
Erdélyi lucskos káposzta sertésoldalassal43
Kolozsvári töltött káposzta44
Indonéz húsos metélt45
Sertéstokány45
Fokhagymás sertéstarja46
Sertésborda balkáni módra46
Füstölt sonka amerikai módra47
Delikát sertésoldalas47
Sertésoldalas betyárosan48
Párizsi fészek indiai töltelékkel49
Sertéssült olaszosan49
Majorannás sertésborda50
Pirított sertésmáj magyarosan51
Sertésborda Börzsöny módra51
Királyhágói rakott káposzta52
Tordai lacipecsenye52
Sertésborda oroszosan53
Töltött sertésdagadó53
Hajdúkáposzta sertésoldalassal54
Sertésszeletek kaprival55
Sertéshús kelkáposztában55
Sertés djuvets56
Ínyenc vagdalt57
Ürühúsból készült ételek
Irlandi ürügulyás58
Párolt ürücomb58
Aprópecsenye törökösen59
Székelyudvarhelyi ürüborda60
Szárnyasokból készült ételek
Töltött libanyak61
Csirke currymártással-ananásszal62
Ricsettes kacsasült63
Mandulás töltött csirke64
Gesztenyével töltött pulyka65
Örmény csirkemell66
Borban párolt gombás csirke currys metélttel67
Vadhúsból készült ételek
Nyúlfilé háziasan68
Párolt őzcomb69
Szarvaspörkölt70
Szarvascomb burgundi módra75
Tészták
Diákkenyér71
Gyömbéres lepényke71
Kókuszos perecek72
Barackos margaréta72
Ánizsívek72
Ánizsos rudak73
Fűszeres bordesszert73
Köményes, túrós pogácsa73
Almás palacsinta74
Kijevi alma74
Mézes puszedli74
Ánizskenyér75
Ánizsos puszedli75
Köményes kenyér75
Fűszeres lapocska76
Linzi perecek76
Olimpiakifli76
Ánizsos piskóták77
Kevert linzer77
Spitz buben78
Hideg szendvics
Klubszendvics79
Meleg szendvicsek
Sonkakrémes sajtos szendvics79
Gombás szendvics79
Fűszerek és ételek táblázatban81
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Fűszerekről, ízesítésről a vendéglátásban Fűszerekről, ízesítésről a vendéglátásban Fűszerekről, ízesítésről a vendéglátásban Fűszerekről, ízesítésről a vendéglátásban Fűszerekről, ízesítésről a vendéglátásban

A borító enyhén kopott. A lapélek és néhány lap foltos.

Állapot:
880 ,-Ft
7 pont kapható
Kosárba
konyv