1.035.457

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ozma of Oz

Ozma, Óz Hercegnője

Szerző
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Bőr
Oldalszám: 272 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 23 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Aranyozott, bordázott gerincű, egészbőr kötésben, a tábláin dombornyomással díszítve, 22 karátos aranymetszésű lapélekkel. Színes egész oldalas és fekete-fehér szövegközti illusztrációkkal. Az előszó végén 1907-es év szerepel, a kiadó valószínűleg: The Reilly & Lee Co., Chicago.

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A tomboló tengeri vihar Dorkát Ev országába sodorja. Csodálatos kalandokban van része ott Dorkának is és az Olvasóknak is, akik vele együtt ellátogathatnak ebbe a fantasztikus, mesebeli világba.
Dorka új barátokkal találkozik: Billinával, a kedves, beszélő tyúkkal. Tiktakkal, a Gépemberrel, Ozmával, Óz bűbájos hercegnőjével meg néhány fura figurával, például a Kerekesekkel, akik kéz és láb helyett kerekeket viselnek, valamint Langaléta Hercegnővel, akinek mindennap más-más feje van.
Mikor Dorka megtudja, hogy Ev Királynője és tíz gyermeke a gonosz Manó Király foglyai, varázsszőnyegen útnak indul új barátai és néhány régi kedvence, Madárijesztő, Gyáva Oroszlán és Bádog Favágó kíséretében, hogy kiszabadítsa őket. A veszély azonban csak fokozódik, amikor maga Ozma is Manó Király fogságába esik, aki szöcskévé varázsolja a Hercegnőt.
Vajon sikerül-e Dorkának túljárnia a gonosz Manó Király eszén és kiszabadítania a föld alatti palota foglyait, valamint saját elvarázsolt barátait?

Tartalom

Óz, mese, Dorothy, hercegnő, fantázia

L. Frank Baum

L. Frank Baum műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: L. Frank Baum könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv