1.035.550

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Pecsenyék

Szerkesztő

Kiadó: "Pro-Team" Nonprofit Kft.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 110 oldal
Sorozatcím: Kóstoló
Kötetszám: 12
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-997-215-5
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Legtöbben képtelenek vagyunk lemondani a pecsenyékről, hiszen látványuk, ízük, illatuk oly csodálatos, hogy azonnal elcsábulunk. Sokak számára ráadásul a hús elengedhetetlen táplálék a jóllakottság érzéséhez. E kötetben kitűnő recepteket, ötleteket kínálunk a húsos étel rajongóinak, hogy a már megszokott sültek mellett minél több új, jó ízű pecsenyét is az asztalra tudjanak varázsolni.

Tartalom

Füstölt bordák 5
Fürjek szalonnába bujtatva 6
Almás sült lapocka 7
Töltött borjúszegy 8
Sertésszelet újhagymával 9
Gombás tokány 10
Grillezett sertésoldalas 11
Kacsamell boros citrommártásban 12
Paradicsomos pulykamell 13
Görögös csirke 14
Báránysült nyárson 15
Csilis roston sült oldalas 16
Kolbászos-káposztás flekken 17
Baconös tekercs 18
Márványsajtos libacomb 19
Sajtos borjúkaraj 20
Grillpecsenye 21
Roston sült oldalas pikáns páccal 22
Fűszeres kacsamell 23
Sertésszelet fűszeres mártással 24
Báránysült kakukkfűvel, borral 25
Töltött kacsamell 26
Pulykamell olívával 27
Zöldséges sertésborda 28
Bélszínkockák nyárson sütve 29
Brassói aprópecsenye 30
Tűzdelt pulykamell 31
Zsiványpecsenye nyárson 32
Tűzdelt bélszín 33
Bakonyi pecsenye 34
Csirke sonkává 35
Marhafelsál-pecsenye 36
Gombával töltött dagadó 37
Tűzdelt báránypecsenye 38
Pulykamell debrecenivel 39
Cukkinis aprópecsenye 40
Alföldi csirke 41
Sertésszelet jóasszony módra 42
Mézes csülök 43
Csirke kapriva 44
Tarhonyás libamell 45
Fácánsült alföldi módon 46
Boros libalakoma 47
Töltött csirke sörrel locsolva 48
Parasztcsirke fóliában sütve 49
Hawaii szelet 50
Malacsült egyben 51
Rácponty 52
Tűzdelt őzcomb 53
Mustáros flekken 54
Lazac kapormártással 55
Debreceni tokány 56
Petrezselymes sült ponty 57
Ropogós liba narancsmártásban 58
Vegyes halszeletek boros mártással 59
Ünnepi kacsasült 60
Csirkepecsenye 61
Cigánypecsenye 62
Lecsós hús 63
Fokhagymás libamell 64
Pezsgős pulyka 65
Sült ponty finom mártással 66
Rakott sajtos csirkemell 67
Sörben sült csülök 68
Gombás bélszín 69
Joghurtos csirkecomb 70
Paprikás pecsenye 71
Rostélyon sütött angolna 72
Sült csirke snidlingmártással 73
Nyárson sült göngyölt hús 74
Afrikai harcsa fehérborban 75
Édes-savanyú csirke 76
Köményes sült oldalas 77
Pácolt oldalas grillen 78
Sertéscsülök sült burgonyával, póréval 79
Pisztráng mandulával sütve 80
Borsos marhasült 81
Gombás marhasült 82
Hagymás rostélyos 83
Ropogós borjúbélszín 84
Sörben párolt marhaszelet 85
Ropogós báránypecsenye 86
Lazacfilé pórés tésztaágyon 87
Almás töltött csirke 88
Sült báránycomb 89
Fűszeres csirke 90
Aprópecsenye 91
Gombás sült csirke 92
Boros pulykacomb 93
Grillezett csirkecombok 94
Citromos fogasszelet 95
Ragyogó gyümölcsös csirke 96
Vadak pácolása 97
Zöldséges kakaspecsenye 98
Koronás szarvas-vesepecsenye 99
Gombás-köményes hal 100
Őzborda fácánmájjal 101
Szarvasgerinc aszalt szilvával 102
Porhanyós pulykamell 103
Citromos sertéssült 104
Szűzpecsenye rokforttal 105
Mézes-diós csirke 106
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Pecsenyék Pecsenyék
Állapot:
940 ,-Ft
8 pont kapható
Kosárba
konyv