1.035.200

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Pocsék karma

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Ulpius-ház Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 343 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 978-963-254-365-9
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Ma van hátralévő életed első napja. Éld úgy, hogy érdemes legyen folytatni. Kim Lange tévébemondónő életének legpocsékabb napján megnyeri a Német Televízió Díját, majd egy orosz űrállomásról levált roncs a halálát okozza. A túlvilágon fejére olvassák bűneit: elhanyagolta a lányát, megcsalta a férjét, túl sok rossz karmát gyűjtött be élete során, így megértésre nem számíthat. Büntetésül hangyaként születik újjá, és hogy felküzdje magát a reinkarnációs létrán, egy nagy adag jó karmára is szüksége lesz... Az „átmeneti hangyaság" után elhízott sültkrumpli-árusként tér vissza az életbe. Épp időben ahhoz, hogy megakadályozza, hogy legjobb barátnője és volt férje egymásba szeressenek. .. A Pocsék karma 1 millió példányban fogyott Németországban, és több mint tíz nyelven aratott sikert fanyar humorával, életbölcsességével és páratlan - „pasi által írt csajos könyv"- stílusával.

David Safier

David Safier műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: David Safier könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv