1.035.187

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

János evangéliuma az ember fiának csodálatos gyógyításairól és tanításairól

Jézus Krisztus béke (kozmikus) evangéliuma (apokrif írás)

,
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 56 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:

Dr. Edmond Székelynek köszönhetően kapjuk magyar nyelven is ezt a nagyjelentőségű munkát, melyet ő a Habsburg királyi könyvtárban talált meg, és fordított le magyarra is egy régi szláv... Tovább

Előszó

Részlet:

Dr. Edmond Székelynek köszönhetően kapjuk magyar nyelven is ezt a nagyjelentőségű munkát, melyet ő a Habsburg királyi könyvtárban talált meg, és fordított le magyarra is egy régi szláv kézirat alapján. Az arameus nyelven írt, és a vatikáni pápai könyvtárban található eredetivel egybevetve a megtalált ószláv nyelvű szöveg igen pontosnak bizonyult. Ilyen módon meggyőzően feltételezhető, hogy a Krisztus idejében írt és beszélt arameus nyelvű írás valóban JÉZUS legkedvesebb, legfiatalabb írástudó tanítványától JÁNOS-tól származik. Dr. Székely biztos abban, hogy az örmény (arameus) változat hű leírása KRISZTUS tanításainak.
Számunkra azért értékes ez a munka, mert KRISZTUS tevékenységének a modern kereszténység által túlságosan elhanyagolt részét, a szervezet tisztításával, a táplálkozással, a légzéssel, a sokoldalú gyógyító munkásságával foglalkozó oldalát világítja meg.
Valószínű, hogy az olvasó számára ezen EVANGÉLIUM számos kijelentésének, tanításának olvasása meghökkentő lesz, ugyanis egyértelműen kiderül az, hogy KRISZTUS nemcsak a lelkek gyógyítását végezte, hanem testi egészségre is nagy gondot fordítva a biológiai lét fenntartására is nagy gondot fordított. Nemcsak lelki, szellemi, de testi egészségét is visszaadta az embereknek.
Lukács evangéliumában olvashatjuk (13,32): "Ördögöt űzök és a betegeknek visszaadom az egészségüket." Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv