1.036.334

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Szafari

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Gold Book Kft.
Kiadás helye: Debrecen
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 380 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-426-236-7
Megjegyzés: Egy fekete-fehér térképpel.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Ölt, hogy etesse a családját, pénzt szerezzen, melyen ruhát vásárolhat a gyermekeinek, és kifizesse a tandíjukat..
Megszegte a törvényt, mert az országban, melyet harmincöt éven keresztül büszkén... Tovább

Előszó

Ölt, hogy etesse a családját, pénzt szerezzen, melyen ruhát vásárolhat a gyermekeinek, és kifizesse a tandíjukat..
Megszegte a törvényt, mert az országban, melyet harmincöt éven keresztül büszkén szolgált, már nem létezett törvény. A nemzeti park zöld és khaki egyenruháját hordta, ugyanúgy rendben tartotta, büszke volt rá, mint a katonák a díszszemlén. Egészen addig, amíg az ötvenötödik születésnapján el nem érte a kötelező nyugdíjkorhatárt.
Egy orvvadász is meglőtte, miközben a Matusadonában, a hatalmas Kariba-tó partján a keskeny szájú orrszarvúkat védte, és mindezek után a nyomorult kormány, amelyet élete nagy részében odaadón szolgált, elvette a munkáját, hogy odaadja egy másik törzsből származó, ádáz tekintetű városi ficsúrnak csak azért, mert amaz tagja volt a pártnak. Megrémítették ezek a fiatalok, akik leplezetlen gyűlölettel és intoleranciával tekintettek mindenkire, aki más törzsben született vagy más politikai nézeteket vallott, mint ők. Imádkozott, hogy a hatalom bukásával, ami mindenképpen bekövetkezik, ezek a fiúk és lányok is visszanyerjék a józan eszüket.
A seb néha viszketett. Ilyenkor megvakarta és arra gondolt, milyen ironikus, hogy az állam ellensége lett belőle. Most ő járt szakadt nadrágban, vállán a feketepiacon vásárolt AK 47-essel. Ő is azzá vált, akiket harmincöt éven keresztül megvetett.
Orvvadásszá.
Ismerte a vidéket, mint a tenyerét, mint kövér feleségének minden egyes ráncát, mint a gyermekei mosolyát. A sárgára sült fű lágyan lengett a szélben, a nap már régen kiszívta minden szálból és levélből a nedvességet. Amit mégis meghagyott, azt héttonnás sáskajárásként falták fel az elefántok, amelyek a túlélés érdekében minden ehetőt elpusztítottak, ami az útjukba került. Régen rendszeresen vadászták őket, igyekeztek meghatározott keretek között tartani a populációt, hogy a többi állatnak is maradjon némi táplálék és az ország lakói is ehessenek valamit, de ennek már vége. Néhány érzelgős ember, akiket egy fél világ választott el Afrikától, igencsak tiltakozott a hatalmas állatok kilövése ellen, és a kormány - a párttal karöltve - már nem törődött az éhezőkkel. Patrick szomorúan ingatta a fejét. Úgy érezte, egyre inkább megőrül a világ. Vissza

Fülszöveg

A bizonytalan Zimbabwében és a Kongói Demokratikus Köztársaság dzsungeleiben halálos macska-egér harc folyik.
Michelle Parker, a kanadai kutatónő kapva kap az alkalmon, hogy ellátogasson a híres hegyi gorillák otthonába, de nem igazán bízik Fletcher Reynoldsban, a hivatásos vadászban, aki felkínálta neki ezt a páratlan lehetőséget.
Fletcher testesíti meg mindazt, ami ellen Michelle egész életében harcolt - állatokat öl jó pénzért mégis megnyugtatónak találja, hogy a férfi minden erejével küzd az orvvadászat ellen.
Fletcher az SAS volt tisztjét, Shane Castle-t bízza meg az orvvadászellenes különítmény vezetésével. Shane már látta, mire képes egy golyó - mind az állatokkal, mind az emberekkel
és viselkedése nyomán Michelle egyre inkább kételkedik abban, hogy jó döntést hozott...

Tony Park

Tony Park műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Tony Park könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv