1.035.475

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

SMS szótár


Kiadó: V.R.A.M. Távközlési Rt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 46 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 11 cm x 9 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Ahogy egy csomó nagyszerű dologról már kiderült, úgy bizonyosodott be az SMS-ről is, hogy az indiánok találták fel. Az SMS ugyanis egy angol szóösszetétel rövidítése, melyből - ha kibontjuk és... Tovább

Előszó

Ahogy egy csomó nagyszerű dologról már kiderült, úgy bizonyosodott be az SMS-ről is, hogy az indiánok találták fel. Az SMS ugyanis egy angol szóösszetétel rövidítése, melyből - ha kibontjuk és lefordítjuk -, valami olyasmi születik, hogy "rövid szöveges üzenet". Mármost, van-e annál rövidebb üzenet, mint amivel az indiánok jelezték, ha mondandójuk végére értek: "UFF"? Na jó, a rövid "a" hangot ne soroljuk ide, amikor valaki a földszinti erkély korlátjánál állva túlhajolt. Szóval, azok a drága jó indiánok ránk hagyták ezt a bájos kis szót, és mi mégsem tanultunk belőle. Érzelmeinket, gondolatainkat hosszasan, terjengősen vagyunk csak képesek kifejezni (lásd még ezt a bevezetőt is), ahelyett, hogy megpróbálnánk valahogy rövidíteni. Ha Te is az SMS-használók és -kihasználók népes táborába tartozol, akkor büszkén kihúzhatod magad, hiszen az első lépéseket már megtetted a tömör és velős, akár az extremitásig lerövidített kommunikáció irányába.
Mert már 160 karakterben ki tudod fejezni, ha szerelmes vagy, ha gyűlölködsz, vagy ha egy idióta nem adta meg a jobbkezet, és lerombolta a kocsid sárvédőjét. De ne állj meg e nemes út elején! Könyvünk hozzásegít, hogy a lehető legkifejezőbben, ugyanakkor a legtömörebben kommunikálhass SMS-ben. Megtanítunk azokra a jelekre, amelyekkel pillanatok alatt leírhatod külsődet, lelkiállapotodat. Megtanulhatod, hogy rövidítsd a szavakat, kifejezéseket, és a legvégén bemutatjuk azokat az eszement jeleket is, amelyek már tényleg csak arra jók, hogy választékosságodat gazdagítsák. Amit itt lefektettünk - egyelőre - még nem képezi részét a nemzetközi szabványnak, így belőlük kiindulva bátran alakíthatod saját stílusodat, és kifejleszthetsz egyedi jeleket is. Ezeket, ha van kedved, velünk is megoszthatod. Talán a következő kiadásba már azok is bekerülhetnek.
De most UFF... Azaz mi szóltunk, és jöjjenek a jelek! Vissza

Tartalom

UFF... (Avagy szólnánk)2
Akarsz gyorsan beszélni?4
Érzelemikontan alapfokon16
Amit látsz, azt fogod szeretni!18
Hogy szolgál a kedves egészséged?23
Apró üzenetek még tömörebben27
Akarsz képeket látni?31
A híres 15 másodperces35
Akarsz játszani37
Ez már túlzás!45
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv