1.035.200

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az Út

Áhitatok minden napra

Szerző
Fordító
Lektor

Kiadó: Keresztyén Könyvesház Kkt.
Kiadás helye: Kaposvár
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 328 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

"Az az ember, aki biztosan az Utat követi, mindent el tud viselni. Mi nem menekülni akarunk, valami elől, hanem megmenkülni. Életbiztosításra van szükségünk, olyanra, ami az élet minden területét áthatja, ami olyan erős és megbizható, mint a gravitáció. Nem csupán egy lehetőség kell, hogy legyen, hanem olyan nyilvánvalónak kell lennie, mint a szeretet a szív számára. E könyv célja, hogy segítséget nyújtson ezen az úton való elinduláshoz. Ha nem jó a számodra, ne fogadd el. Ha viszont számodra megfelelőnek találod, akkor kötelezd el magad. Ha ezt megteszed, biztos lehetsz abban, hogy nem sötétben tapogatózol. Mihelyt jobban megragadod ezt az új életformát - jobban mondva, mihelyt az megragad téged - bizonyságot nyerhetsz, hogy ez az Igaz Út. Minden más elveszti a jelentőségét. Ez a könyv nem azoknak szól, akik már elérték ezt a célt, hanem azoknak, akik el akarják érni azt."
(E. Stanley Jones)

E. Stanley Jones

E. Stanley Jones műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: E. Stanley Jones könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv