1.035.176

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A karácsony dallama

Szerző
Lektor

Kiadó: Szent Gellért Kiadó és Nyomda
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 40 oldal
Sorozatcím: Kézfogás a magasból
Kötetszám: 81
Nyelv: Magyar  
Méret: 14 cm x 10 cm
ISBN: 978-963-696-350-9
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:

"A karácsonyt megelőző hónap, az advent gyakori gondolata az útkészítés, Ézsaiás próféta szavai nyomán, amit Keresztelő János idézett a népnek:
"Kiáltó hangja szól a pusztában:... Tovább

Előszó

Részlet:

"A karácsonyt megelőző hónap, az advent gyakori gondolata az útkészítés, Ézsaiás próféta szavai nyomán, amit Keresztelő János idézett a népnek:
"Kiáltó hangja szól a pusztában: Készítsétek el az Úr útját, tegyétek egyenessé ösvényeit: minden szakadékot töltsetek fel, minden hegyet és halmot hordjatok el, legyen a görbe út egyenessé, a göröngyös simává: és meglátja minden halandó az Isten szabadítását." Vissza

Fülszöveg

Kedves Atyánk! Karácsony van. Ismét arra gondolhatunk, hogy egyszer nagyon-nagyon megajándékoztad ezt a világot önmagaddal Fiadban, a Jézus Krisztusban. Köszönjük, hogy újra eszünkbe juttatod, hogy minden ajándék, amit adtunk, adunk vagy adni fogunk, csak halvány mása, jelképe ennek.
Köszönjük, hogy szíved megdobbant egy betlehemi bölcsőben, és azóta is, aki nagyon figyel, vagy akinek fáj a szíve, belehallgathat a Te szíved dobogásába, mert a Fiad beszéde, Fiad élete; a mi Urunk Jézus Krisztusunké, aki itt járt ezen a földön. Nekünk adtad Őt Uram, és mi emberek meggyilkoltuk. Nem tudunk ebbe beletörődni, újra és újra belefájdul az életünk, a szívünk, hogy visszautasítottuk a Te ajándékodat, és mégis vágyakozunk utána. Töltsd be újra és újra ezt az igaz vágyat, amíg végre megtanuljuk Tőled az igazi Szeretet, az Agapét - Amen.

Gyökössy Endre

Gyökössy Endre műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Gyökössy Endre könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv