1.035.425

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Havasi gyopár (orosz nyelvű)

Szerkesztő
Lektor
Fotózta

Kiadó: Izdatelsztvo Karpati
Kiadás helye: Uzsgorod
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 152 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Orosz  
Méret: 28 cm x 23 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrálva. Fotóalbum. További fotósok felsorolása a könyvben található. Angol, magyar, lengyel, román, szlovák és cseh nyelvű összefoglalóval.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:

"Számtalan legenda él a Kárpátokban, s közülük nem egy a havasi gyopárról, a varázslatos szépségű bársonyos virágról szól. Így hívják a huculok a természet e csodálatos műremekét.... Tovább

Előszó

Részlet:

"Számtalan legenda él a Kárpátokban, s közülük nem egy a havasi gyopárról, a varázslatos szépségű bársonyos virágról szól. Így hívják a huculok a természet e csodálatos műremekét.
Legendák csakis nemes lelkű emberek szívében születnek. S ezek lelkileg gazdagabbá, szebbé teszik az embert. Az ember meglátta a szépet akkor is, amikor ínséges élete nem a kék égboltra, hanem hajléktalanságára, nem a természet szépségére, hanem a vele szembeni tehetetlenségére terelte figyelmét.
A Kárpátok fiai komisz zabot vetettek a sovány földbe, fentről, a meredek sziklákról pedig rájuk mosolygott a havasi gyopár - maga a megtestesült finomság, amely oly magasan nőtt, hogy a kishitűek sohasem juthatnak el oda." Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Havasi gyopár (orosz nyelvű) Havasi gyopár (orosz nyelvű) Havasi gyopár (orosz nyelvű) Havasi gyopár (orosz nyelvű) Havasi gyopár (orosz nyelvű)

A hátsó előzéklap hiányzik a könyvből.

Állapot: Közepes
3.940 Ft
1.570 ,-Ft 60
8 pont kapható
Kosárba
konyv