1.035.516

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Isteni ditséretek, imádságos, és vigasztaló énekek/Szent Dávid királynak és profétának, száz-ötven 'soltári (rossz állapotú)

A' Frantzia Nóták, 's Versek szerént Magyar Versekre fordittattak, 's rendeltették, Szentzi Molnár Albert által

Fordító
,
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Bőr
Oldalszám: 854 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 15 cm x 9 cm
ISBN:
Megjegyzés: Két mű egy könyvben. A lapélek aranymetszésűek és mintázottak. Az első mű könyvészeti adatai a címlap hiánya miatt beazonosíthatatlanok. Az első unitárius énekeskönyv kiadása. A második mű a' Réf. Koll. Betűivel nyomatott Kolo'sváratt. Kottarészletekkel.

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:

Reggeli imádság.

Oh nagy Isten, Seregeknek Ura! Kinek jóvóltából vagynak mindenek és élnek: Ki termetetted az Eget, és Földet, a' Tengert, és a' mellyek azokban vagynak: Ki táplálod,... Tovább

Előszó

Részlet:

Reggeli imádság.

Oh nagy Isten, Seregeknek Ura! Kinek jóvóltából vagynak mindenek és élnek: Ki termetetted az Eget, és Földet, a' Tengert, és a' mellyek azokban vagynak: Ki táplálod, és igazgatod mind ezeket, nem külömben a' nagyokat, mind a' kitsinyeket, a' láthatókat úgy, mint a' láthatatlanokat, Ki minket-is az el-múlt éjszakáknak setétségében, midőn bennünk érzékenységink meg-szünvén, magunkkal jól tehetetlenek vóltunk, kegyelmesen életben meg-tartottál. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv