1.035.460

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Rama - Krémes falatok

Híres magyar borászok ajánlásával

Szerkesztő
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Spirál
Oldalszám: 47 oldal
Sorozatcím: Rama
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Vajon mi lehet a legoptimálisabb választás egy rohanó édesanyánk, amikor összeállítja gyermekei és családja étkezését?
Miért ajánlanak a borászok friss, zamatos ínyenckrémeket borkorcsolyaként a... Tovább

Előszó

Vajon mi lehet a legoptimálisabb választás egy rohanó édesanyánk, amikor összeállítja gyermekei és családja étkezését?
Miért ajánlanak a borászok friss, zamatos ínyenckrémeket borkorcsolyaként a boraikhoz?
Hogyan oldjuk meg a vendégvárás nehéz feladatát egy-egy hétköznap estén?
Mit kapjunk be tízóraira vagy uzsonnára, ha egy gyors, laktató falatra vágyunk?
Ezekre a kérdésekre is megoldást kínál ez az ínyenckrém receptgyűjtemény, amely különleges, változatos és egyedi kompozíciókat vonultat fel minden alkalomra. Ha van időnk és kedvünk, akkor készíthetünk otthon házi margarint, amely semleges ízével körbeöleli és teljessé teszi az egyéb hozzávalókat. Ha pedig nincs időnk, akkor készítsük el a recepteket Rama-val, amely értékes növényi olajokból készül, ebből adódóan testünk számára nélkülözhetetlen esszenciális zsírsavakat szolgáltat, így a kiegyensúlyozott táplálkozás részeként rendszeresen fogyaszthatjuk. Sokan nem is gondolják, hogy milyen különleges és egyedi krémek készíthetőek margarinból. A Rama kiváló alapot ad minden egyéb hozzávalónak, tökéletesen harmonizál a különböző halakkal, a zöldfűszerek és zöldségek friss ízével. Vissza

Tartalom

Előszó 3
Házi készítésű margarin receptje 4
Bárdos Tamás - Mátra (www.bardosbor.hu) Zöldfűszeres ínyenckrém 5
Bezerics Csaba - Zala (www. nemethborhaz.hu) Tökmagolajos-májas ínyenckrém sajttekercsben 6
Bock József - Villány (www.bock.hu) Libamájas ínyenckrém 7
Bodri István - Szekszárd (www.bodribor.hu) Pikáns ínyenckrém 8
Bott Frigyes Szlovákia-Felvidék (www.bottfrigyes.sk) Tökmagolajos ínyenckrém 9
Bujdosó Ferenc - Balatonboglár (www.bujdoso.com) Vargányagombás ínyenckrém muffinkosárban 10
Dula Bence - Eger (www.dulabor.hu) Kencefice ínyenckrém 11
Dúzsi Tamás - Szekszárd (www.duzsitamas.hu) Sajtkrémes ínyenckrém 12
Eszterbauer János - Szekszárd (www.eszterbauer-bor.hu) Szekszárdi Tivald ínyenckrém szilvába töltve 13
Gál Lajos - Eger (www.gallajoseger.hu) Lestyános-tárkonyos ínyenckrém 14
Gere Attila - Villány (www.gere.hu) Verjus ínyenckrém 15
Gere Tamás - Villány (www.geretamas.hu) Boros ínyenckrém 16
Günzer Tamás - Villány (www.borpinceszet.hu) Töpörtyűs ínyenckrém lilahagymán tálalva 17
Günzer Zoltán - Villány (www.gunzer.hu) Tonhalas mediterrán ínyenckrém 18
Hagymási József - Eger (www.bormester.hu) Avokádós-"egri csillagos" ínyenckrém 19
Hernyák László - Etyek (www.hernyak.hu) Kakukkfüves vad ínyenckrém 20
Horváth József (Ráspi) - Sopron (www.raspi.hu) Füstölt halas ínyenckrém 21
Jekl Flóra - Villány (www.jekl.hu) Balzsamos-kaviáros ínyenckrém tojásba töltve 22
Juhász Attila - Eger (www.juhaszvin.hu) Füstölt pisztrángos ínyenckrém főtt burgonyába töltve 23
Katona Ferenc - Balatonboglár (www.katonaborhaz.hu) Szardellás ínyenckrém 24
Kattra Imre - Etyek (www.etyekibor.hu) Szardíniás ínyenckrém 25
Dr. Kiss István - Tokaj (www.crownesttes-tokaji.com) Kecskesajtos ínyenckrém karamellizált céklán 26
Koczor Kálmán - Balatonfüred (www.koczorpince.hu) Mustáros-majorannás ínyenckrém 27
Kolonics Károly - Somló (www.kolonicspinceszet.hu) Medvehagymás ínyenckrém 28
Dr. Lőrincz György - Eger (www.standrea.hu) Fűszeres ínyenckrém burgonyachips toronyban 29
Ludányi József - Mátraalja (www.ludanyipince.hu) Tojásos ínyenckrém padlizsánba töltve 30
Ifj. Majoros László -Tokaj (www.majorosbirtok.hu) Magyaros ínyenckrém 31
Mészáros László - Tokaj (www.disznoko.hu) Ínyenc gombakrém pogácsában 32
Mészár Pál - Szekszárd (meszarosborhaz.hu) Zöldfűszeres-szarvasgombás ínyenckrém 33
Miklós Csaba - Mór (www.mikloscsabi.com) Almás ínyenckrém 34
Molnár Péter - Tokaj (www.patricius.hu) Pikáns padlizsános ínyenckrém kenyérbélben 35
Nyári Ödön - Badacsony (www.nyaripince.hu) Rozmaringos ínyenckrém 36
Polgár Zoltán - (www.polgarpinceszet.com) Lencsés ínyenckrém paradicsomba töltve 37
Prácser Miklós - tokaj (www.degenfeld.hu) Narancsos-májas ínyenckrém sült briósba töltve 38
Romsics László - Etyek (www.gyorgyvilla.hu) Rokfortos-mogyorós ínyenckrém 39
Spiegelberg István - Somló (www.spiegelberg.hu) Lazacos ínyenckrém tojásba töltve 40
Szőke Mátyás - Mátraalja (www.szokematyas.hu) Diós-kéksajtos ínyenckrém körtébe töltve 41
Takler András - Szekszárd (www.talker.com) Rózsaborsos ínyenckrém Takler-módra 42
Taschner Kurt - Sopron (www.taschnervin.hu) Snidlinges ínyenckrém császárzsemlébe töltve 43
Tiffán Ede - Villány (www.tiffans.hu) Libamájhabos ínyenckrém 44
Vesztergombi testvérek (www.vesztergombi.hu) Beatrix kedvenc ínyenckréme 45
Mézes ínyenckrém 46
Ami a hűtőben megtalálható 47
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Rama - Krémes falatok Rama - Krémes falatok Rama - Krémes falatok
Állapot:
1.740 ,-Ft
14 pont kapható
Kosárba
konyv