1.035.163

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Győztesek világa 2005

A magyar speciális olimpia évkönyve

Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: Magyar Speciális Olimpia Szövetség
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 96 oldal
Sorozatcím: Győztesek világa
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Olvasó!
Mérföldkő a 2005. év a Magyar Speciális Olimpia Szövetség történetében Mérföldkő, mert egyre több igazolt versenyzőnk van, mert 2005-ben rendeztük a legtöbb versenyt és mert immár... Tovább

Előszó

Kedves Olvasó!
Mérföldkő a 2005. év a Magyar Speciális Olimpia Szövetség történetében Mérföldkő, mert egyre több igazolt versenyzőnk van, mert 2005-ben rendeztük a legtöbb versenyt és mert immár 19 önálló szakágunk van. Fontos az elmúlt év amiatt is, mert átfogó szakágfejlesztésbe kezdtünk, amelynek keretében konferenciát szerveztünk a labdarúgó edzőknek és amelynek nyomán sikeresen elindult a női foci a Szövetség egyesületeiben.
2005 februárjában Japánban, a XII. Téli Olimpián mutattuk meg a világnak: egy kicsi ország, kicsi delegációja milyen nagyszerű eredményekre képes. Aztán sok más nemzetközi versenyen sikerült többször is bizonyítani ezt.
Meghatározó ez az év amiatt is, mert a Magyar Kosárlabdázók Szövetségével megkötöttük az együttműködési megállapodást, majd az év végén a Kormányzat és a parlamenti pártok deklarálták elkötelezettségüket a társadalmi szemléletformálás mellett.
Lapozgatva az Évkönyvet, nézegetve a képeket Önök is érzékelik majd: sok minden változott, s változik folyamatosan. Egyre többen ismerjük fel, hogy egyféle ember van, hisz valamilyen értelemben mindannyian fogyatékkal élünk. A különbség csak annyi, hogy míg néhányan a hiányosságot jól tudják palástolni, addig mások ezt nem tehetik. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Győztesek világa 2005 Győztesek világa 2005

A könyv kötése megtört.

Állapot:
1.740 Ft
870 ,-Ft 50
4 pont kapható
Kosárba
konyv