1.035.489

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A boldogságért

Norvég regény

Szerző
Fordító

Kiadó: Magyar Kereskedelmi Közlöny Hírlap és Könyvkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 141 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 11 cm
ISBN:
Megjegyzés: Az első kötéstáblán dombornyomásos díszítés. Korvin Testvérek nyomdája, Budapest nyomása. Az utolsó három oldalon korabeli hirdetések találhatók.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:
A márványtenger hegyes szigetének, a Prinkipó-nak legelegánsabb szállójában, az Achmet-ben éppen véget ért a reggeli. A fürdővendégek egy része - különösen a tarka pongyolás... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:
A márványtenger hegyes szigetének, a Prinkipó-nak legelegánsabb szállójában, az Achmet-ben éppen véget ért a reggeli. A fürdővendégek egy része - különösen a tarka pongyolás hölgysereg - a verandára menekült, hogy illatos szivarkával a szájában a nyomasztó meleg ellen védekezzék és a tengeren tovasikló vitorlások röpülésében, meg az ibolyaszínű ködbe burkolt főváros fehér mináretjeiben, ragyogó kupoláiban gyönyörködjék.
A veranda közepén a délszaki növényekkel megrakott márványlépcső alján, amely a fürdőhöz vezető utra nyílt, hosszukás márványasztal előtt fekete, csillogószemű nő ült.
Világos perzsaselyem-öltözet volt rajta.
Annyi férfi vette körül, amennyi csak az asztal körül elfért.
A sarokban levő hintaszéken, néhány gyérlombu mirtusz árnyékában feltűnően sovány férfi pihent. Kezeit összekulcsolta a térdén és arczát zsebkendővel takarta el.
Az asztalnál víg társalgás folyt. A czigarettázó dáma vitte a szót. Vissza

E. A. Butti

E. A. Butti műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: E. A. Butti könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv