1.035.475

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A kis hadsereg

Elbeszélés a szabadságharcz idejéből/Képekkel

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Singer és Wolfner Kiadása
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 87 oldal
Sorozatcím: Filléres Könyvtár
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Kiadói illusztrált, színezett félvászon kötésben. 19 szövegközti fekete-fehér illusztrációt tartalmaz. Második kiadás. Nyomtatta Márkus Samu könyvnyomdája, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A Filléres Könyvtár-ban jól megválogatott, a legelőkelőbb magyar íróktól eredő olvasmányt adunk a magyar gyermek kezébe néhány fillérért. Olyan gyűjtemény a filléres könyvtár, melyet nyugodt lelkiismerettel adhat a szülő a gyermek kezébe, mert minden kötete szigoruan meg van válogatva, s olyan gyűjtemény a filléres könyvtár, melynek kötetei egyetlen iskolai könyvtárból sem hiányozhatnak, mert hiszen nemcsak szórakoztatja a gyermeket, hanem egyszersmind neveli is. Tanítja tőrülmetszett igazi magyarságra, magyarul gondolkodni, magyar szellemet lehet a gyermek lelkébe; történelmi elbeszélései hazafiságra, hazaszeretetre tanítják a gyermeket.
A Filléres Könyvtárt Pósa Lajos "Az Én Ujságom"-nak a szerkesztője szerkeszti. Az ő neve már magában véve elég biztosíték arra nézve, hogy ez a gyűjtemény megfelel kitűzött céljának, hivatásának.

Madarassy László

Madarassy László műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Madarassy László könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv