1.035.406

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Mission to Paradise

Misszió a paradicsomba - The Story of Junipero Serra and the Missions of California/Junipero Serra története és a kaliforniai missziók

Szerző
Róla szól

Kiadó: Franciscan Herald Press
Kiadás helye: Chicago
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 190 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Boldog Junipero Serra ferences misszionárius atya volt, aki 1713. november 24-én született Petra di Maiorca szigetén, és 1784. augusztus 24-én halt meg Baia di Monterreyben. Az amerikai földrészen, ahol működött, neve közismert. 1749–67-ig Mexikóban, majd 1784-ig Kaliforniában tevékenykedett, az állam megalapítójának is tekintik. Az államalapítók között ott áll a szobra is a washingtoni Hírességek Csarnokában. Missziós telepeket alapított, amelyekből mára nagyvárosok lettek (pl. San Diego, San Francisco, San Santa Clara vagy Los Angeles).
A könyv szerzője, aki maga is látta azt a helyet, ahol Serra született, és ahol eltemették, szerette volna közelebb hozni a ferences pap személyiségét az olvasókhoz. Számos dokumentumot és munkát tanulmányozott át, amelynek eredménye ez a mozgalmas, színes és történelmi beszámoló Junipero Serra atya éltéről.

Tartalom

Junipero Serra, misszió, ferncesek, hit, hitterjesztés, életrajz, irodalmi felfolgozás

Kenneth M. King

Kenneth M. King műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kenneth M. King könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv