1.035.425

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kryon kártya

50 lapos csomag/Egy angyali lény útmutatásai a dimenzióváltáshoz/Karmaoldás és lelki felemelkedés - Lee Carroll médiumon keresztül

Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Édesvíz Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Papír
Oldalszám: 50 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 13 cm x 10 cm
ISBN: 963-528-8352
Megjegyzés: 50 kártyalapból álló csomag, védődobozban.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kyron angyalnak az utóbbi évtizedben kilencnél is több kötetet köszönhetünk, telve mély bölcsességgel és spirituális tanácsokkal a pozitív és felemelő élethez. Közvetítőjén, Lee Carrollon keresztül... Tovább

Előszó

Kyron angyalnak az utóbbi évtizedben kilencnél is több kötetet köszönhetünk, telve mély bölcsességgel és spirituális tanácsokkal a pozitív és felemelő élethez. Közvetítőjén, Lee Carrollon keresztül Kyron arról ebszél, hogy "szeretve" vagyunk mindannyian, és ezt tudva, megváltoztathatjuk nyugtalan bolygónk helyzetét.
A kártyát olyan gyakran használhatod, amilyen gyakran csak szeretnéd. A lapok nem alkotnak rendszert, egyedül is megállják a helyüket, ám mindegyikük az önfejlesztés nemes gondolatán alapul.
A "véletlenek nincsenek" metafizikai tételének megfelelően a tanulási szándékod energiája és a kártyák üzenetei működésre késztetik azt az erőt, amely meghozza a megfelelő választ. Lee Carroll a kvantumfizikával egybehangzóan állítja, hogy a megfigyelő tudati tevékenysége befolyásolja a megfigyelt részecskéinek az állapotát. Vagyis ezt az eljárást a mai fizika igazolja. Vissza

Fülszöveg

A kártyacsomag 50 lapból áll, s mindegyiknek az a célja, hogy nap mint nap segítse szellemi életedet. A kártyákat úgy használhatod leghatékonyabban, ha előtte csendet teremtesz magadban, s egyfajta ünnepélyes állapotba kerülsz. Ünnepeld meg önnön létedet, és ne törődj az életed történéseivel! Az sem szükséges, hogy valami konkrét kérdést tegyél fel, inkább hagyd, hogy szándékod energiát sugározzon életed valamennyi területére! Szólj így: "Mondd, mi az, amit tudnom kell!" Légy nyitott azokra az üzenetekre is, amelyekre nem számítasz! Majd húzz egy lapot!
Amikor használod a kártyát, emlékezz rá, hogy Kyron szent célja a béke kiterjesztése a Földön - s ez veled és benned kezdődik el.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv