1.039.826

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Magyar Konyha 1986-1988. január-december/Magyar Konyha 1985. 4. szám

Gasztronómiai magazin - IX. évf. 4. szám; X. évf. 1-4. szám; XI. évf. 1-4. szám; XII. évf. 1-4. szám

Szerkesztő

Kiadó: Kurír Lap- és Könyvkiadó Részvénytársaság
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 1.012 oldal
Sorozatcím: Magyar Konyha
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 27 cm x 22 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes és fekete-fehér fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a műből:
"A húsok, halak pácolása kettős célt szolgál, hogy az alapanyagokat zamatossá tegye, porhanyóssá váljanak, és könnyen puhuljanak. A legegyszerűbb pácolási mód, hogy a nyes húst... Tovább

Előszó

Részlet a műből:
"A húsok, halak pácolása kettős célt szolgál, hogy az alapanyagokat zamatossá tegye, porhanyóssá váljanak, és könnyen puhuljanak. A legegyszerűbb pácolási mód, hogy a nyes húst őrölt borssal meg olajjal bedörzsöljük, és folpackba csomagolva, vagy folpakkal légmentesen lezárt edénybe téve, a hűtőszekrényben - a hús minőségétől függően - három-öt napig érleljük. Mélyhűtőben is érlelhetjük a marhahúst, de akkor legalább egy jó napig tartsuk fagyott állapotban. A sertéshúsok, szárnyasok legegyszerűbb pácolási módja, ha hideg sós tejben vagy kefirben a hűtőszekrényben érleljük fél-egy napig, de tehetünk a tejbe más ízesítőt, például fokhagymát is, attól még zamatosabbá válik a pecsenye." Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv