1.035.535

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Judo gyerekeknek

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Bushido-Sensei Bt.
Kiadás helye: Szombathely
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 117 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Sok fekete-fehér illusztráció található a könyvben.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

"Kevés szakirodalmi anyag található Magyarországon, magyar nyelven a BUDO irányzatairól. A Judo talán a legismertebb és az utóbbi időben az egyik legnépszerűbb ágazata a küzdősportoknak. Mindazok, akik érdeklődnek eziránt a szép küzdősport iránt kénytelenek beérni az edzők szóbeli útmutatásaival. Az utóbbi években a könyvkiadás nem kényeztette el a Judo rajongóit sem.
Hiánypótló szándékkal kívánjuk közreadni Tóth Lajos könyvét. Gyermekek számára készült a könyv sok rajzzal, amelyek lehetővé teszik a vizuális tanulást, megkönnyítik az edzők munkáját. Természetesen a nem gyermekkorú judokák is haszonnal forgathatják a könyvet, hiszen a lépéselemzések számukra is segítséget jelenthetnek a tanulásban, gyakorlásban.
Kívánjuk, hogy sokak számára könnyítse meg e könyv az ismerkedést a Judo-val. Bízunk benne, hogy nem marad folytatás nélkül ez az első próbálkozásunk és idővel sikerül a felnőttek számára is hasonló jellegű könyvet közrebocsátanunk."

Tóth Lajos

Tóth Lajos műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Tóth Lajos könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv