1.036.081

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Magyar-német/német-magyar mini szakszótár

Épületgépészeti szakemberek számára

Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: BFI Szakmai Továbbképző és Tanácsadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 165 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Német  
Méret: 14 cm x 10 cm
ISBN: 963-04-2577-7
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Barátom!
Ön egy új kezdeményezés első kötetét tartja a kezében. E miniszótárral a német nyelvterületen munkát vállaló, épületgépész szakmában dolgozók beilleszkedését szeretnénk segíteni:... Tovább

Előszó

Kedves Barátom!
Ön egy új kezdeményezés első kötetét tartja a kezében. E miniszótárral a német nyelvterületen munkát vállaló, épületgépész szakmában dolgozók beilleszkedését szeretnénk segíteni:
A szótárban remélhetően megtalálja a szakmájához leginkább szükséges címszavakat. Emellett néhány - a kommunkációt megkönnyítő - olyan tipikus munkahelyi és köznapi alapmondatokat állítottunk össze, amelyek ismerete átsegítheti kezdeti bizonytalanságán. Természetesen a miniszótár csak a "tánciskolai kályhaként" szolgálhat, s ne is várja, hogy minden helyzetre kész receptet találjon benne. Ámbár ha egy kicsit is lapoz a szótárban, jó néhány szakkifejezést tud helyettesíteni a típus mondatokba.
E szótárt tekintse olyan alapnak, ami ugyan megkönnyíti a beilleszkedést, de nem helyettesítheti a nyelvtanulást. Közbevetőleg jegyezzük meg: ha még a munkába állásáig van annyi idő, jól teszi, ha intenzív nyelvtanfolyamon vesz részt. Ebben is segítségére lehetünk.
Végezetül egy kérés. Tisztelettel megköszönjük, ha Ön is "munkatársunk" lenne. Magyarán szívesen vennénk, ha tapasztalataival, javaslataival, kritikai észrevételeivel segítené a további hasonló jellegű szótárak összeállítását.
Ismeretlenül is üdvözli, s új munkájához sok sikert kíván: Szeitz János, a BFI ügyvezető igazgatója Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv