kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Black & White Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Nyíregyháza |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 370 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 19 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-855-589-0 |
Levesek | 5 |
Húslevesek | 5 |
Rántott levesek | 6 |
Krémlevesek | 12 |
Gyümölcslevesek | 14 |
Különleges levesek | 15 |
Levesbetétek | 22 |
Mártások | 27 |
Meleg mártások | 27 |
Hideg mártások | 31 |
Mártások tésztákhoz | 35 |
Halak | 37 |
Meleg halak | 37 |
Hideg halak | 41 |
Előételek | 46 |
Meleg előételek | 46 |
Hideg előételek | 69 |
Pástétomok | 70 |
Hideg húsfélék | 77 |
Tojásételek | 83 |
Meleg tojásételek | 83 |
Hideg tojásételek | 88 |
Húsok | 91 |
Marhahúsok | 91 |
Borjúhúsok | 104 |
Sertéshúsok | 113 |
Ürü- és bárányhúsfélék | 116 |
Szárnyasok | 120 |
Vadhúsok | 128 |
Rákételek előkészítése | 135 |
Köretek | 136 |
Saláták | 148 |
Egytálételek | 154 |
Főzelékek | 165 |
Tészták | 171 |
Főtt tészták | 171 |
Rétestészták | 177 |
Kelt tészták | 180 |
Zsírban sült tészták | 189 |
Felfújtak és pudingok | 195 |
Vajastészták | 202 |
Sütemények | 207 |
Torták | 238 |
Torta- és tésztamázak | 262 |
Krémek, parfék, fagylaltok | 265 |
Krémfélék | 265 |
Parfék | 268 |
Fagylaltok | 271 |
Bólék és gyümölcssaláták | 275 |
Sós és édes teasütemények, szendvicsek | 278 |
Sós teasütemények | 278 |
Szendvicsek | 284 |
Aprósütemények teához és fagylalthoz | 285 |
Gyümölcsök és főzelékfélék tartósítása | 307 |
Cukorbefőttek | 307 |
Dzsemek | 310 |
Kompótok és vegyesek tartósítása | 312 |
Lekvárok és szörpök | 318 |
Főzelékfélék és savanyúságok | 322 |
Házilag készített italok | 331 |
Diétás receptek | 333 |
Levesek | 333 |
Előételek | 337 |
Halak | 340 |
Húsételek | 340 |
Főzelékfélék, köretek és egytálételek | 345 |
Desszertek | 348 |
Névmutató | 353 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.