1.035.200

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A legjobb Univer receptek

Ünnepről-ünnepre

Szerző
Fotózta

Kiadó: Top-Hill Bt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 112 oldal
Sorozatcím: Mesterszakácskönyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Amikor főzés kapcsán arról faggatjuk édesanyáinkat, nagyanyáinkat, hogy mik azok a hozzávalók, amiket a legrégebb óta használnak, és sosem hiányozhattak konyhájukból, egészen biztos, hogy jó... Tovább

Előszó

Amikor főzés kapcsán arról faggatjuk édesanyáinkat, nagyanyáinkat, hogy mik azok a hozzávalók, amiket a legrégebb óta használnak, és sosem hiányozhattak konyhájukból, egészen biztos, hogy jó néhányat megemlítenek az Univer termékei közül. Nem csoda, hisz nincs más olyan cég, melynek palettája ennyire tükrözné a hazai ízeket, ízlésvilágot. A Piros Arany és az Erős Pista szinte minden magyaros ételünkbe használatos, a vöröshagyma- és a fokhagymakrém pedig akkor jön különösen jól, ha egyik hagymaféle sincs éppen kéznél. Ha az általunk főzött pörkölt vagy gulyás ízével nem vagyunk maradéktalanul elégedettek, pörköltízesítővel vagy gulyáskrémmel tökéletesíthetjük azt. Megjegyzem, a mai napig szeretem azt a vajas kenyeret, elkenegetek egy kevés gulyáskrémet vagy Piros Aranyat.
A magyaros ízesítőkkel szerencsére korántsem merül ki az Univer termékeinek listája. Hagyományos és különféle ízesítésű mustárok, tormák, ketchupok, majonézek között válogathat a figyelmes vásárló. Sőt, amikor honunkban az egészséges táplálkozásról még csak imitt-amott lehetett hallani, már kapható volt a csökkentett energiatartalmú, joghurttal készült majonéz, a jogonéz is! És ha már az egészségről esett szó, feltétlenül meg kell említeni azokat a legújabb készítményeiket, melyek a Norbi Update 1 védjegyet viselik, így a hízás különösebb veszélye nélkül fogyaszthatók a nap minden szakában.
De az Univer termékei nemcsak azoknak segítenek, akik magyaros konyhát vezetnek vagy a magukhoz vett kalóriákra ügyelnek. Akik gyors, könnyen elkészíthető ételeket szeretnének főzni, nagy hasznát vehetik a különféle hideg salátaönteteknek vagy a pikáns meleg mártásoknak. A kismamáknak sem kell azonnal a konyhába szaladniuk, ha csemetéjük megéhezett: többféle - köztük sok bio védjeggyel ellátott - bébiétel közül választhatnak.
Univer - Az életízesítő! - így szól a szlogen, és bátran állíthatom, nem véletlenül!
Végezetül néhány szó, a könyvben használt rövidítésekről: az mk. mokkáskanalat (kávéskanalat), a kisk. kiskanalat (teáskanalat), az evők. evőkanalat, míg a csok. csokrot jelent.
a Szerző Vissza

Tartalom

Ajánló 5
Farsang 6
Bálint (Valentin) nap 16
Húsvét 28
Ballagás, születésnap 42
Esküvő 58
Márton nap 70
Karácsony 78
Szilveszter - újév 96
Termékajánló 108
Receptkereső 110
Tartalom 112

Hargitai György

Hargitai György műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Hargitai György könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv