A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az álló- és forgóeszközök finanszírozásának egyes kérdései

Szerkesztő

Kiadó: PM Szervezési és Ügyvitelgépesítési Intézete
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 56 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az elmult hónapokban növekvő számban érkeztek azok a megkeresések, melyekben ügyfeleink az álló és forgóeszközgazdálkodás finanszirozása tárgyában, különböző témakörökben jelentkező problémáik... Tovább

Előszó

Az elmult hónapokban növekvő számban érkeztek azok a megkeresések, melyekben ügyfeleink az álló és forgóeszközgazdálkodás finanszirozása tárgyában, különböző témakörökben jelentkező problémáik megoldásához a Tanácsadó Szolgálat részéről eligazitást, állásfoglalást kértek.
Az ezirányu igények kielégitése érdekében Intézetünk bemutató termében 1972. szeptember 25 - október 6 között rendeztük meg azokat a szakmai szint csoportos konzultációkat, ahol az előzetesen irásban, vagy az ankét során szóban felvetett problémákra vonatkozóan választ adtunk.
A finanszirozási tárgykörben eddig felmerült és általános érdeklődésre számottartó kérdések és vonatkozó állásfoglalások gyüjteményét képezi jelent kiadványunk, mely a megjelenése időpontjában érvényes jogszabályok figyelembevételével készült.
Reméljük, hogy ezen kiadványunkkal hasznos segitséget tudtunk nyujtani. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv