1.035.187

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

1000 angol tesztkérdés

Szerző

Kiadó: Maxim Kiadó
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 156 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-861-301-7
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Olvasó!
E kötettel az angol középfokú írásbeli nyelvvizsgára való felkészüléséhez szeretnénk segítséget nyújtani. Az ezer tesztkérdést húsz-ötven feladatot tartalmazó kérdéssorba rendeztük,... Tovább

Előszó

Kedves Olvasó!
E kötettel az angol középfokú írásbeli nyelvvizsgára való felkészüléséhez szeretnénk segítséget nyújtani. Az ezer tesztkérdést húsz-ötven feladatot tartalmazó kérdéssorba rendeztük, ezzel az volt a célunk, hogy az írásbeli vizsgahelyzetet modellezzük, mivel a vizsgán a vizsgázónak ötven feladatból álló feleletválasztós tesztet kell megoldania. A feladatok megoldása során a leglényegesebb nyelvtani kérdések merülnek fel: névelőhasználat, szenvedőszerkezet, feltételes és óhajtó mondatok, igeidők egyeztetése, utókérdések stb. A legfőbb törekvésünk, hogy a már elsajátított grammatikát gyakoroltassuk, az esetleges pontatlanságokra, hiányokra felhívjuk a figyelmét, fejlesszük a kommunikatív készségét, fokozzuk a nyelvtani struktúrák használatának tudatosságát.
A tesztekhez megoldókulcs is tartozik, ez azért hasznos, mivel lehetőség nyílik az önálló készülésre. Érdemes mérni a tesztek megoldására felhasznált időt is, mivel a vizsgán csak 30 perc áll rendelkezésre! A maximálisan elérhető pontszám: 15. A két záró feladatsor rendhagyó, mivel nem a helyes választ kell megtalálni, hanem a helytelent! Ez utóbbi izgalmas kihívás, s talán nehezebb. Szerzőtársammal igyekeztünk minél frissebb, izgalmasabb és szórakoztatóbb feladatokat összeállítani.
A feladatok megoldásához kitartást, valamint eredményes felkészülést kívánok! Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv