1.035.175

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Budapest

Regény

Szerző

Kiadó: Athenaeum 2000 Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 156 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 14 cm
ISBN: 963-9471-77-1
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

José Costa tehetséges ghost writer, aki tehetős dilettánsok megbízására ír könyveket, miközben a névtelen írók kongresszusát látogatja szerte a világban. Egy ilyen utazás során ragad le Budapesten, ahol pártfogója is akad, a csinos Kriska, aki magyarul tanítgatja. Néhány hónapig tartó kicsapongás után Costa visszatér Rióba, ahol egy német bevándorló unalmas emlékezéseiből ír sodró lendületű könyvet, ami nagy sikert arat. Még Costa felesége, a gyönyörű tévébemondó is a németnek hízeleg. Az önérzetében megbántott bértollnok világgá megy, és aki világgá megy, az előbb-utóbb Budapesten köt ki. Kriska karjaiban vigasztalódva elsajátítja az ördögien nehéz nyelvet, majd kötetnyi verset ír egy kiégett magyar költő neve alatt.
Otthon zsizseg a bossa nova, itthon sír a hegedű, és Costának választania kell Rió talmi csillogása, és a búbánatos magyar valóság között.

Chico Buarque

Chico Buarque műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Chico Buarque könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv