1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Isten áldja, doktor ur!

Szerző
Fordító

Kiadó: Dante Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 408 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Joseph Jerger - a szerző - Amerika egyik legnépszerűbb, leghíresebb orvosa, aki most száz meg száz tudományos értekezés, orvosi szakmunka, kórtani adalék után - egy hatalmas könyvvel bizonyította be, hogy igazi orvos volta mellett igazi nagy író is. Ezt a művét a nagyközönség számára írta, nem azért, hogy reklámot csináljon, nem is azért, hogy csodás gyógyeredmények és szenzációs "esetek" elmondásával elkápráztassa a laikust és bámulatot keltsen szakmája iránt. Egyszerűen beszámol arról, hogy lett belőle orvos, mit végzett negyven év alatt pályáján, amely elvezette őt a chicagói nyomortanyák filléres bordélyházaiba, beteg uccalányokhoz, a préri elhagyott farmjainak vajudó asszonyaihoz, az amerikai polgárság munkában megrokkant apáihoz és hisztérikus milliomos hölgyek szanatóriumaiba. Jerger, a nagy sebész szerényen a háttérbe húzódik. És mint az igazi orvosnak a könyvében is mindvégig a betegágy áll az események középpontjában.

Dr. Joseph A. Jerger

Dr. Joseph A. Jerger műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Joseph A. Jerger könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv