1.035.270

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Villámcsapás

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Gabo Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 466 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 963-963-585-5
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Esther G. Wood új regényének hősét, dr. Neal Ashtont villámcsapás éri. Amire felgyógyul a baleset okozta kómából, már tudja, hogy valami baj van, de nem is sejti, mekkora. Álmai ugyanis egy elmebeteg kéjgyilkos emlékeire épülnek, és el kell fogadnia, hogy az a kéjgyilkos nem más, mint ő maga.
Bonyolítja a helyzetet, hogy nős ember ugyan, mégis leküzdhetetlen vonzódást érez az egyik volt betege iránt, amit az asszony viszonoz. Mindketten ugyanazt érzik: hogy más ismerték egymást valamikor.
Ashton élete szinte elviselhetetlenné válik, amikor kideríti, hogy az álmaiban fölmerülő kéjgyilkos létező személy volt - és villámcsapástól vesztette életét.
Nem tehet mást: elutazik, hogy a helyszínen, az észak-dakotai Fargóban nézzen szembe mindazzal, ami lehetetlenné teszi az életét. Ám abban a városban van még valaki, aki egyáltalán nem akarja, hogy fény derüljön Todd Slade, a kéjgyilkos rémtetteire. És ezért mindenre képes.

Esther G. Wood

Esther G. Wood műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Esther G. Wood könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv